Rockstar Games‘in sevilen açık dünya oyunu GTA 5 yıllar geçmesine karşın oyuncu kitlesini korumayı başarıyor. Oysa oyunun Xbox Game Pass hizmetiyle alakalı durumu oyuncu sayısında birazcık düşüşe yol açacak. Bu yılın Nisan ayında Xbox Game Pass’e eklenen yapım hizmetten çıkartılıyor.

GTA San Andreas haritasındaki tüyler ürperten esrarengiz yerler

GTA 5, Xbox Game Pass hizmetinden ayrılıyor

Xbox Game Pass, Microsoft‘un yüzden fazla üst düzey oyuna erişmenizi sağlayan uygun fiyatlı bir abonelik hizmeti. Bu yapımlar arasında GTA 5 ve GTA Online‘da yer alıyor. GTA 5, Game Pass’e bu yıl 8 Nisan‘da eklendi ve hizmetten çıkmak üzere. Bu da oyunu Xbox Game Pass üzerinden oynayan herkesin yapımı aracısız satın almadıkça erişimini kaybedeceği anlamına geliyor.

Xbox Game Pass bünyesinde hemen 23 milyondan artı abone bulunuyor. Bu da milyonlarca GTA 5 hayranını etkiliyor. Hem Xbox Game Pass’ten GTA 5’i kaldırma işleminin yenilenmiş Xbox Series X sürümüne de yansıyacağı düşünülüyor.

Grand Theft Auto 5 daha önce de Xbox Game Pass hizmetinden ayrılıp daha sonra tekrardan katılmıştı. Dolayısıyla oyun ileri bir tarihte tekrardan hizmete geri dönebilir. gerçi satın olmak isterseniz GTA 5 şimdi Xbox Yaz İndirimleri bünyesinde yarı fiyatına sunuluyor.

Grand Theft Auto 5 sistem gereksinimleri

Minimum

İşletim sistemi: Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 64-bitİşlemci: Intel Core 2 dört çekirdekli işlemci Q6600 2.40GHz ya da AMD Phenom 9850 2.5GHzBellek: 4 GB RAMEkran kartı: NVIDIA 9800 GT 1 GB veya AMD HD 4870 1 GBDepolama alanı: 72 GB abes bölge

Önerilen

İşletim sistemi: Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 64-bitİşlemci: Intel Core i5 3470 3.2 GHz veya AMD X8 FX-8350 4 GHzBellek: 8 GB RAMEkran kartı: NVIDIA GTX 660 2 GB ya da AMD HD 7870 2 GBDepolama alanı: 72 GB anlamsız alan

Sizler GTA 5‘in Xbox Game Pass hizmetinden ayrılması konusunda ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/gta-5-xbox-game-passten-ayriliyor