Teknoloji sektörünün en manâlı alanlarından biri haline gelen blockchain ve kripto para girişimleri yatırımlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Yerli bir çözüm olan mobil kripto bankacılık uygulaması Metavest, geçtiğimiz Nisan ayı içinde tohum yatırım turunu tamamladığını duyurdu.

Metavest tarafından aktarılan bilgilere kadar girişim, tohum yatırım turunda 1,6 milyon dolar yatırım aldı. Blockchain üzerindeki finansal ürünleri kullanıcılarına sunma hedefi ile kurulan Metavest, 1,6 milyon dolarlık tohum yatırım turunu yerli ve tanıdık olmayan yatırımcıların katılımıyla tamamladı.

Aktarılan bilgilere göre tohum yatırım turuna Transfero Group'un yanı sıra Türkiye ve yurt dışından değişik melek yatırımcıların katıldıklarını da ekleyelim.

Metavest ekibi kadar paylaşılan bilgilere kadar alınan yatırım, finans ve blockchain alanındaki en yetkin yetenek havuzuna erişmek ve projenin yoğun rekabet ortamında finansal risklerden uzaktan ve sürdürülebilir bir şekilde ilerletilmesi için kullanılacak.

2021 yılının Kasım ayında Nafiz Bayındır göre kurulan Metavest, şu lahza için 20 kişiye yakında olacak olan bir takım ile birlikte yönetiliyor. Metavest, kullanıcılarına banka hesaplarından Metavest uygulamasına aracısız fon aktarımı, MVST ismi ile kendi kripto ve DeFi üstünde bulunan sabit getiri odaklı fırsatlara basit ve güvenli bir şekilde erişim imkanı sunacak. Dilerseniz Metavest'in Private Beta versiyonu için bekleme listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/05/10/mobil-kripto-bankacilik-uygulamasi-metavest-1-6-milyon-dolar-tohum-yatirim-aldi