Dünyanın en güvenilir tip bağlılığı ve kullanıcıyı elde alıkoyma platformu olan CleverTap, geçtiğimiz yıl Orta Doğu'da üstün büyüme rakamları açıklayarak Türkiye'deki genişlemesini de hızlandırdı. 2020 yılında Orta Doğu pazarına giren CleverTap, şirket portföyüne 100 yeni marka daha ekleyerek MENA (Orta Orta ve Kuzey Afrika) bölgesindeki büyümesini ikiye katladı. Namshi, Swan, Ooredoo, Americana Foods, SHAHID (MBC Group) ve Safeboda, CleverTap'ın MENA bölgesinde son iki yılda  portföyüne katılan önde gelen markalarından bazılarıdır.

CleverTap, Türk markalarına, mobil pazarlama alanında sektörde lider tip bağlılığı ve tip elde tutma teknolojisi sağlayacaktır. acilen 25 ülkede faaliyet bildiren CleverTap, Türk markalarına 13'ten pozitif etkileşim kanalıyla birlikte çok kanallı deneyim, data odaklı kişiselleştirme, otomatik segmentasyon, ve gelişmiş davranış analizi hizmetleri sunarak doğru müşterilere doğru zamanda dürüst mesajı gönderme fırsatı sunuyor.

Apptopia araştırmasına kadar, önceliği mobil tecrübe konusuna veren  10 markadan 8'i mobil pazarlama ortağı olarak CleverTap'i seçmektedir, bu sayede, Orta Doğu'daki Fintech, e-ticaret, yiyecek teknolojisi, oyun ve gezi markalarının bir numaralı tercihi olmuştur.

CleverTap CEO'su Sunil Thomas, "Orta Doğu'daki süratli büyümemiz büyük bir coşkuyla karşılandı ve bu, reel zamanlı mobil pazarlama talebinin daima mevcut olduğunun ve daha geniş kitleleri çekmeye devam ettiğinin kanıtı" dedi. "Bu başarıdan dolayı, daha da fazla markaya mobil dilekçe kullanıcılarına yönelik kaliteli alıcı bağlılığı ve elde alıkoyma fırsatı sunmak için Türkiye'ye açılmaktan heyecan duyuyoruz."

CleverTap Satış Direktörü Jay Dalvi, "Türkiye pazarında öbür dikeylerdeki farklı alanlara yönlendirilmiş işletmelere kuvvet sağlamak için sabırsızlanıyoruz" dedi. "Amacımız, Türk markalarının hedef kitleleriyle daha iyi etkileşim kurmasına ve vefalı müşterileri marka şampiyonlarına dönüştüren olumlu deneyimler yaşamasına yardım etmek."

CleverTap hakkında daha pozitif data için lütfen www.clevertap.com adresini ziyaret edin.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/12/20/mobil-pazarlama-platformu-clevertap