Afiyet teknolojilerine odaklanan bir teşebbüs olarak karşımıza çıkan Evimdeki Psikolog'un Alesta Elektronik Teknoloji Yatırım'dan 525 bin TL yatırım aldığını geçtiğimiz yılın Temmuz ayında sizlere aktarmıştık. Bugün Evimdeki Psikolog tarafından bizimle paylaşılan bilgilere kadar teşebbüs, yeni bir yatırım aldı.

Online terapi platformu olarak hizmet veren Evimdeki Psikolog, 5,42 milyon TL yatırım aldı. Söz konusu yatırımın 50 milyon TL değer biçme üstünde gerçekleştiğini de belirtelim. 5,42 milyon TL'lik yatırım turu, hiVC liderliğinde gerçekleşti.

Yatırım turuna, hiVC haricinde ise Angel Effect, EGİAD Melekleri Yatırım Ağı, Lima Ventures ve Startup Borsa'dan çok sayıda yatırımcı da katıldı. Psikolojik destek elde etmek isteyen bireyler ile psikologları lokasyondan egemen olarak buluşturan Evimdeki Psikolog, 2018 yılında Aynur İlhan göre İstanbul'da kuruldu.

İlk yatırımlarını aldıktan sonra 10 kattan artı büyüdüklerini ve ikinci yatırım turunda girişimin daha da çok ilgi görmesinin Türkiye'de ruh sağlığına verilen değerin artığının da bir göstergesi niteliğinde olduğunu gösteren Evimdeki Psikolog'un Kurucusu ve CEO'su Aynur İlhan, ruh sağlığının önemiyle ilgili farkındalık oluşturmaya çalışırken sadece sermayesiyle yok data birikimi ve tecrübesiyle de çok değerli yatırımcılar kadar desteklenmekten ve yatırım turunu başarıyla kapatmaktan dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Evimdeki Psikolog, aldığı yeni yatırım ile birlikte Türkiye'deki pazar payını büyütürken, yurt dışına açılmayı hedefliyor. Girişimin başlıca hedefi ise kuracağı ekip ile bir terapistin empati ve uzmanlığını yapay akıl teknolojisiyle bir araya getirerek milyonlara ulaşan bir zihinsel afiyet çözümü oluşturmak.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/03/17/online-terapi-platformu-evimdeki-psikolog-5-42-milyon-tl-yatirim-aldi