Oppo, Find X3 Pro Mars Exploration özel sürümünü uzay aracının Mars’a iniş yapmasının arkasında resmen duyurdu. Normal modele göre önemli farklılıklara sahip akıllı telefon, uzay meraklılarının ilgisini çekecek bazı yeniliklere sahip.

Akıllı telefonda birincil sinyâl detaylar, tasarımı oldu. Cihaz, halihazırda renk seçenekleri arasında yer almayan gri bir tasarım ile geliyor. Oppo, bunun üzerine cihazda kullanılan gri renk tasarımında uzaydan ilham aldıklarını açıkladı. başkaca akıllı telefonun arkadaki panelinin, uzaydan gelen malzemelerin dokusunu temsil etmesi için metalik parlaklığa sahip yüksek sisli AG Camdan yapıldığını söylüyor.

Find X3 Pro Mars Exploration

Find X3 Pro Exploration Edition‘ın arka kapağının sağ daha alçak köşesinde, Mars 2021 ve Utopia Planitia yazıları bulunuyor. Yazıların ilki uzay görevini temsilcilik ederken, ikincisi ise Tianwen-1 uzay aracının Kızıl Gezegende iniş yaptığı bölgeyi temsil ediyor.

Zeki telefon, yeni sürümü ile en dinç Find X3 Pro modeli ünvanının da sahibi olacak. Zeki telefon, alışılagelmiş modelde kullanılan 12 GB RAM’in tersine 16 GB‘lik bir belleğe sahip olacak. Bir diğer farklılık ise, kamera tarafında olacak. Cihaz, Dünya’da çekilen fotoğrafların Mars yarı bir görünüme kavuşmasını sağlayan 3 bambaşka Mars renk filtresi ile birlikte geliyor.

Bundan Başka, Find X3 Pro Exploration Edition zeki telefonda özel bir Mars teması ile geliyor. Bu tema, içerisinde bulunan enerjik duvar kağıtları ile kullanıcılara sabahtan, öğle, akşam ve gece olmak üzere dört farklı saat diliminde Kızıl Gezegende yaşanan ışık ve gölge değişimlerini gösteriyor. başkaca, Mars’ta gün doğumu ve gün batımını da görme imkanınız oluyor.

Özel sürüm ile ilgili açıklanan farklılıklar bu kadar. Bilhassa uzay meraklıları için oldukça ideal olan aygıt, 16 Mayıs‘tan itibaren ilk başta Çin‘de satışa sunulacak. 1.090 dolarlık fiyat etiketi ile satışa çıkacak zeki telefonun ön siparişleri ise şimdiden doldu.

OppoFind X3 Pro Mars Exploration Edition teknik özellikleri

– Boyut ve ağırlık: 163.6 x 74 x 8.3 mm – 193 gram
– Ekran: 6.7 inç – LTPO AMOLED – 120 Hz – 10 bit- 1440 x 3216 piksel
– İşlemci: Qualcomm Snapdragon 888 – 5 nm – 2.84 GHz – sekiz çekirdek
– Bellek ve Depolama: 16 GB RAM – 512 GB depolama (UFS 3.1)
– Ön Kamera: 32 Megapiksel – f/2.4 diyafram
– Arka Kamera: 50 Megapiksel f/1.8 – 13 Megapiksel f/2.4 – 50 Megapiksel f/2.2 – 3 Megapiksel f/3.3
– Pil: 4500 mAh – 65W kablolu / 30W kablosuz süratli şarj
– Temas Teknolojileri: Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6E ve USB 3.1
– İşletim Sistemi: Android 11 – ColorOS 11.2
– Ilave özellikler: IP68 sertifikası – Ekrandan parmak izi okuyucu

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/oppo-find-x3-pro-mars-exploration-ozel-surumunu-resmen-tanitti
Yorumlar