Merakla beklenen telefonun tasarımı hala gizemini koruyor. Ama bu şart, teknik özellikler için geçerli yok. Merakla beklenen Oppo Reno 6 Pro Plus, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 870 işlemcisinden alıyor. Snapdragon 888’in bir tık aşağıda kalan bu işlemci 7 nm üretim teknolojisi ve Adreno 650 grafik operasyon birimiyle kullanılan telefonu bütün bir performans canavarı yapıyor.

Kamera özellikleri de sızan telefon, bu konuda da kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmıyor. 50 Megapiksel IMX766 sensörlü esas kamera kullanan cihaz, oldukça etkileyici kareler yakalayabiliyor. Bu kameraya ilave olarak 16 Megapiksel ultra geniş açı, 13 Megapiksel telefoto ve 2 Megapiksel derinlik sensörü telefonda yer alıyor.

4500 mAh‘lık bir pil ile gelecek olan Reno 6 Pro Plus, 65W SuperVOCC sıkıntı desteği ile geliyor. Günümüz standartlarının çok üzerinde olan bu hız telefonun şarjının göz açıp kapatana dek dolmasına neden oluyor. Son olarak tartı kısmında 188 gramlık bir değere sahip olan aygıt, 7.99mm kalınlığa sahip. Şimdilik büyün detayları bu değin olan aygıt, 22 Mayıs tarihinde Çin’de yapılacak bir lansman ile tanıtılacak.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/oppo-reno-6-pro-plusin-ozellikleri-belli-oldu
Yorumlar