Güncelleme konusunda epeyce iyi performans ortaya koyan Samsung, zeki telefonlarını bu ayın başlarında Temmuz 2021 güvenlik yamasıyla güncellemeye başladı. İlk olarak Galaxy S10 serisi için piyasaya sürülen bu güncelleme, derhal ise şirketin orta derslik telefonu Galaxy A80 modeli için yayınlandı.

Güney Koreli üretici, bilhassa emniyet yamalarını yayın konusunda gözle görülür bir performans sergiliyor. Bazı zamanlar Google’ı bile geride bırakan Samsung, bu konuda artık kullanıcılarına güven vermeye başladı denebilir. Şirket Temmuz 2021 güvenli yamasını bu ayın başlarında dağıtıma çıkardı. Galaxy S10 ve öteki akıllı telefonlar bu güncellemeye erkenden kavuşurken, şimdi ise Galaxy A80 kullanıcıları da yeni emniyet yamasını almaya başladı.

Samsung S22 beklenen özelliğe kavuşuyor

Galaxy A80, Temmuz 2021 güvenlik güncellemesini aldı

Samsung’un bu ay yayınladığı güncelleme, zeki telefon ve tabletler içi gizlilik ve güvenlik tarafında manâlı açıkları kapatıyor. Galaxy A80 içinde yayınlanan bu güncelleme, A805FXXS6DUG3 yapı numarasıyla geliyor ve OTA ile kullanıcılara ulaşıyor. Oysa güncellemeyi OTA üzerinden alamayan kişiler, devlete ait internet sitesinden de ROM dosyasını manuel olarak indirip kurabilir.

Galaxy A80 için Temmuz 2021 güncellemesi Avrupa’nın çoğu yerinde onaylandı. Kullanıcılar için güvenliği artıran bu yazılım, önümüzdeki haftalarda bütün A80 sahiplerine ulaşacaktır.

Samsung’un 2019 yılında piyasaya sürdüğü Galaxy A80 modeli, şu asıl dek iki büyük Android güncellemesini tamamladı. Aygıt 2020 yılında Android 10 güncellemesini alırken, bu sene ise Android 11’i aldı. İki büyük güncellemesini tamamlayan bu telefon, bundan böyle sadece minik güncellemeler ve güvenlik yamalarını alacaktır.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-a80-icin-yeni-bir-guncelleme-yayinladi