Firmanın Galaxy Z Flip 3 ve Fold 3 için nasıl bir koruma teknolojisi kullanılacağı az önce belli değil. Katlanabilir telefonların katlanınca çok fazla yer kapladığı hakiki. Tahminlere göre marka bu yüzden daha ince yapılı bir koruma katmanı üstünde çalışıyor. Bu koruma teknolojisiyle ilgili kayıt belgesi ise LetsGoDigital kadar paylaşıldı.

İsim hakkı alınan Samsung Armor Skin teknolojisi olasılıkla, telefonun arkadaki kısmını koruyacak.  Armor Frame özel koruması da takriben çerçevelerde oluşan baskıyı azaltacak.

Samsung Armor Skin isim tescili

Armor Layer için ise iki senaryo gündemde. Bunlardan birisi Layer’ın ayrı bir koruma kalkanı olacağı yönünde. Bir öteki görünüm ise Gorilla Glass Victus korumasının üzerine Samsung’un ekran korumasında bu teknolojiyi kullanması.

Tabii ki bu alınan isim tescilleriyle ilgili pir berat demin sızdırılmadı. gerçi bu ad tescilinin ABD, Avustralya, Meksika ve Güney Kore’de de kayıt edilmesi, markanın bu teknolojiyi yakında kullanacağına dikkat çekici.

Samsung Armor Layer isim tescili

Apple’ın da bu sene iPhone 12 serisi için kendi koruma teknolojisi olan Ceramic Shield’ı kullandığını hatırlatalım. Bildiğiniz gibi Samsung, Apple’ın teknolojik atılımlarına kısa sürede yanıt vermeyi tercih ediyor.

Yeni Samsung Fold 3 ve Z Flip 3 koruma teknolojileri için alınan tescilde akıllı telefonlar haricen zeki saatler ifadesi de yer aldı. Yani bu özel koruma teknolojisine  Galaxy Watch 4 akıllı saatte de rastlayabiliriz.

Samsung, pazarın en zinde oyuncusu. Huawei’nin yüksek fiyatları, Xiaomi’nin sektörde yeni olması Samsung’un avantajları arasında.  Motorola’nın ayrıca orta düzey işlemci seçimi hem de yüksek fiyatları Samsung’u pazarda lider haline getirdi.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/samsung-galaxy-fold-3-z-flip-3-koruma-teknolojisi
Yorumlar