Yükseltme Star Wars Jedi: Fallen Order ‘ı PlayStation 4 ya da Xbox One‘da satın alanlar için ücretsiz olacak. Star Wars web sitesine göre, mevcut yeni tür sürüm “bir dizi teknik iyileştirmeye” sahip olacak. Fakat duyuru daha artı teferruat içermiyor.

Jedi Fallen Order

EA yayıncısı göre Ocak ayında yayınlanan bir güncelleme, oyunun kare hızını 60 FPS‘ye yükseltmişti ve geriye dönük ahenklilik sayesinde her üç konsolda da çözünürlüğü artırmıştı. Bu yaz yayınlanacak güncelleme ile beraber ise yaşanan teknik sorunlarında çözülmesi hedefleniyor.

4 Mayıs‘taki Yıldız Savaşları Günü‘nü hatırasına yapmak için Fallen Order da dahil almak üzere bir dizi Star Wars oyunu, 12 Mayıs‘a kadar indirimde. Yükseltmeden önce oyunu, PlayStation ve Xbox’ta yüzde 70 kesilmiş olarak satın alabilirsiniz.

İndirim aynı zamanda Steam ve Origin sürümleri için de geçerli. hemen normalden daha ucuza alabileceğiniz diğer Star Wars oyunları arasında Battlefront II (yüzde 75 kesilmiş), Knights of the Old Republic‘in mobil sürümleri ve devamı (yüzde 50 kesilmiş), Vader Immortal (PSVR’de benzeri kesilmiş) ve Star Wars‘un Oculus sürümü bulunuyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/star-wars-jedi-fallen-orderdan-sevindiren-haber
Yorumlar