2016 yılında yayınlama hayatına başlayan Netflix dizisi izleyicilerine toplamda üç sezonluk coşku batmış bir kayıtlar oluşturdu. 4. sezon çekimleri uzun vakit önce başlayan Stranger Things’in yeni bölümleri ile buluşmamıza epeyce eksik bir süre kaldığı anlaşılırken; yayıncı platformun bugün paylaştığı yeni tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz:

Stranger Things 3. sezonu ile 2019 yılında karşımıza çıkmıştı. Hikayenin nerede noktalandığını unutan hayranlar için sevilen dizi Temmuz 1985’te, Starcourt Mall‘da çeteyi Mind Flayer‘a aleyhinde görkemli bir savaş verirken görmüştük. Sezon finali bizlere şok edici sürpriz gelişmeler gösterirken; Byers ailesinin kasabayı terk etmesiyle sonlanmıştı.

Yeni fragman ise kasabada o zamandan beri işlerin terse gittiğini seyircilere gösteriyor. Netflix’in paylaştığı kısa videoda Eleven karakteri bir kapının arkasından kilitli kalmış görünüyor. Arkadan gelen “Eleven, dinliyor musun?” sesi ise küçük kızın gözlerinin sonuna kadar açılmasına niçin oluyor. Sesin kime ait olduğu fragmanda net bir şekilde anlaşılmasa da tahminler, Hawkings Laboratuvarı‘nda denekleri yetiştirmekle görevli Dr. Martin Brenner‘ı sinyâl ediyor.

Stranger Things’in 4. sezonu 2022’de gelecek

Koronavirüs salgını sebebiyle Stranger Things’in 4. sezonu büyük bir geç kalma yaşadı. Hayranlarının 3 yıldır yeni bir birim ile karşılaşmadığı dizi iddialara tarafından çekimlerini Yaz ayında tamamlayacak. Dizinin yayınlama tarihi konusunda herhangi bir devlete ait izah etme yapılmasa da 2022 yılında gösteriminin yapılacağı düşünülüyor.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/stranger-thingsin-4-sezonundan-yeni-fragman-geldi
Yorumlar