in, Shanghai'da düzenlenen Mid Season Invitational 2016'da ilk gün maçları tamamlandı. Ülkemizi MSI 2016'da temsil eden SuperMassive, iki Asya temsilcisi SKT T1 ve Royal Never Give Up ile karşılaştı.
Günün ilk karşılaşmasında ev sahibi RNG, Kuzey Amerika temsilcisi CLG ile karşılaştı. İki takımın da zaman zaman hatalar yaptığı karşılaşmada CLG, önde olduğu karşılaşmada son takım savaşında hatalar üst üste gelince RNG maçı çevirmeyi bildi ve ilk galibiyeti alan ekip oldu.
İkinci karşılaşmada Avrupa temsilcisi G2 Esports ile Garena temsilcisi Flash Wolves karşı karşıya geldi. Garena ekibinin daha sağlam bir takım oyunu ortaya koyması sonrasında karşılaşmadan galip ayrılmayı başardı ve ilk dört için avantaj sahibi oldu.
Üçüncü karşılaşmada temsilcimiz SuperMassive, Kore temsilcisi ve son Worlds şampiyonu SKT T1 ile karşı karşıya geldi. Oyunu baştan sona üstün bir performans ortaya koyan SKT T1, rahat bir karşılaşma geçirerek galibiyet ile ayrıldı.
Dördüncü karşılaşmada CLG ile Flash Wolves takımları karşı karşıya geldi. İlk karşılaşmada hatalarının bedelini kaybederek ödeyen CLG, bu karşılaşma da daha iyi bir performans ortaya kurdu. Flash Wolves, G2 Esports'a karşı sergilediği performansa yaklaşamayınca CLG karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmayı başardı.
Beşinci karşılaşmada G2 Esports ile SKT T1 ekipleri karşı karşıya geldi. SKT T1 ilk oynadığı karşılaşmaya nazaran daha da kolay bir karşılaşma geçirerek rakibine hezimeti tattırdı. İkinci galibiyetini alan SKT T1, sıralamada zirveye yükseldi.
Günün son karşılaşmasında temsilcimiz SuperMassive, RNG ekibiyle karşılaştı. Bugün ki ilk karşılaşmalarında SKT T1'e gösterdikleri performansa nazaran daha da iyi bir görüntü veren SuperMassive, bu karşılaşmada Thaldrin yerine FABfabulous ile başladı. FabFabulous'un iyi performansına rağmen, RNG'nin göstermiş olduğu takım performansı, oyuna ağırlığı koymaya başlayınca temsilcimiz geriye düştü. Alınan skorların Dumbledoge'de kalması, Naru'nun kendi oyunundan çok uzakta kalması ve kötü performansı RNG'nin daha da öne geçmesine sebep oldu.
Durum böyle olunca son takım savaşını kayıpsız atlatan RNG, oyunu bitirerek ikinci galibiyetini almayı başardı ve zirveyi SKT T1 ile paylaştı.