Özellikleri ile öteki mesajlaşma uygulamalarının bir adım önünde olan Telegram, grup içi görüntülü mülâkat ile ilgili yorumlama yaptı.

Telegram grup içi görüntülü görüşme

Pandemi süreciyle birlikte daha fazla yatırım bölge bilişim şirketleri kullanıcılara yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Uzun süredir beklenen grup içi görüntülü röportaj özelliğini etkin eden Telegram, yeni nitelik hakkında ilan yayınladı.

Uygulamanın en son sürümüne sahip olan kullanıcılar 1.000 kişilik grup içi görüntülü mülâkat gerçekleştirebilecek. 30 kişinin etkin olarak görüntülü aramaya dahil olabileceğini bildiren işyeri yetkilileri, “Toplamda 1.000 kişinin katılabileceği özelliğimizi duyurduk. 30 kişinin kamera kullanarak katılabileceği grup içi görüntülü görüşmeyi 970 kişi izleyebilecek. Yakın zamanda limiti artırmayı hedefliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Beklenen Telegram güncellemesi geldi

1.000 kişinin katılabileceği görüntülü mülâkat özelliğinin etkinlikler için kullanılabileceğini açıklayan işyeri, bu sayede kullanıcıların Telegram üzerinden konsere katılabileceğinin altını çizdi.

Kullanıcıların daha iyi görüntülü görüşme deneyimi yaşayabilmesi için yeni güncellemede manzara kalitesi de artırıldı. Tanıtılan yeni özellik doğruca ünlüler, Telegram üzerinden hem hayranları ile mesajlaşabilecek keza de görüntülü mülâkat doğru konser verebilecek.

Şirket, güncelleme ile birlikte resim ve video düzenleme özelliğinin daha alıngan işlemlere olanak tanıdığını açıkladı. Kullanıcılar bundan böyle düzenleme aracındaki fırçaları kullanarak daha ayrıntılı ve ince çizimler yapabilecek.

Güncellemede bulunan bir diğer özellik ise şifre sıfırlama seçenekleri. Yeni güncelleme baştan sona kullanıcılar daha pozitif parola sıfırlama seçeneğine sahip olacak.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/telegram-dan-instagram-canli-yayin-rakibi-ozellik