Webrazzi olarak RTB House'un katkılarıyla, 18 Mayıs Salı günü saat 11:00'de pazarlama ve tatbik dünyasının odağımızda olacağı bir canlı yayınla karşınızda olacağız.

Webrazzi'nin İçerikten Sorumlu GMY'si Ahmet Buğra Ferah'ın moderatörlüğü üstleneceği canlı yayında, Boyner Grup Dijital Pazarlama Direktörü Alper Boyer, GittiGidiyor Dijital Pazarlama Müdürü Arda Ferizoğlu, RTB House Senior Account Manager Begüm Gölgeli ve RTB House Head of Account Management Kartal Bora konuklarımız olacak. 

Başvuru dünyası ve pazarlamada dikkat edilmesi gerekenleri içeriye doğru ele alacağımız canlı yayınımızda, suni zeka ile algoritmalar, sektörel talepler, branding ve co-branding ile misal başarı hikayeleri de gündemimizde olacak.

Uygulama pazarlamasında yatırım yapılmasının planlandığı alanlar ve trendler ile markalar için başvuru formu envanterinde branding çalışmalarının yanı sıra; dilekçe dünyasında günümüzde yaşanan yeni düzenlemeler ve bu düzenlemeler karşı yapılması gerekenler, dilekçe özelinde hedefleme yöntemleri de RTB House'un katkılarıyla gerçekleşecek "Başvuru dünyası ve pazarlamada dikkat edilmesi gerekenler" canlı yayınımızın konuları aralarında yer alacak. Bu yayında şirketlerin ve şahısların başarı hikayeleri ile bezenmiş gelecek beklentilerini de öğrenme fırsatı yakalayacağız.

Başvuru dünyasına ve bu dünyanın getirdikleriyle birlikte pazarlamaya dair merak ettiğiniz her şey için sizleri 18 Mayıs Salı günü gerçekleşecek canlı yayınımıza bekliyoruz. 

RTB House meslek birliği ile gerçekleştireceğimiz tek yayının bu olmayacağını da hatırlatalım. İlerleyen günlerde sizlere detaylı bir şekilde aktaracağız oysa dahası yapay zekayı gündemimize aldığımız bir canlı yayın gerçekleştireceğiz. Teferruat için beklemede kalın!

Şimdilik 18 Mayıs Salı günü yine görüşürüz!

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/05/13/uygulama-dunyasi-ve-pazarlamada-dikkat-edilmesi-gerekenler