Dijital ödeme ekosisteminde inovasyonu desteklemek ve süratli gitmek amacıyla Visa ve Hackquarters ortaklığı ile hayat geçirilen Visa İnovasyon Programı'nı geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmış ve programın mezunları olan Adisyo, Pandme ve Cameralyze girişimleri ile programın tüm detaylarını konuşmuştuk.

Visa İnovasyon Programı'nın üçüncü dönemi de kısa süre önce noktalandı. Programın üçüncü döneminin mezunları arasında yer alan Finekra, Fintegre, HASO, Norma ve Soliclub'ı hayata girişimciler ile birlikte neşeli bir sohbet gerçekleştirme imkanı yakaladık.

Videomuzda bizlere Finekra kurucu ortağı Anıl Karayurt, Fintegre kurucu ortağı Ali Tirkeş, HASO kurucu ortağı ve CEO'su Serdar Kodal, Norma kurucusu ve CEO'su Hakan Gonca ve Soliclub meslek geliştirme direktörü Kutay Peker'in eşlik ettiğini de belirtelim. 

Visa İnovasyon Programı'nın mezunlarından bahsedecek olursak Finekra, bütün banka hesaplarını tek ekrandan yönetmeyi karşılayan platform olarak hizmet veriyor. Müşterilerin satın alma gücünü artırmayı odağına bölge Fintegre ise kişisel krediden aygıt metamorfoz programlarına, sigorta işlemlerinden elektronik aygıt kiralama servislerine böylece fazla servis sunuyor.

Daha önce PayTR ve Hepsiburada ile iş birliğine giren HASO ise "Derhal Al Sonradan Öde" platformu olarak hizmet sunuyor. Norma, küçük işletmelere ve freelance çalışanlara özel bir finans platformu olarak karşımıza çıkıyor. Hatırlatmak icabında Norma'nın 2 milyon dolar yatırım aldığını geçtiğimiz Aralık ayında sizlere aktarmıştık. Son olarak Soliclub ise kampüs ihtiyaçlarına karşın çözümler sunan bir platform olarak ön plana çıkıyor.

Videomuzda Visa İnovasyon Programı'nın girişim ve girişimcilere neler kattığı ve bu süreçte neler yaşadıkları ile ilgili tüm detayları bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/04/28/visa-inovasyon-programi-nin-tum-detaylarini-ucuncu-donem-mezunlari-ile-konustuk