Webrazzi okuyucuları yakından biliyor, oysa bilmeyenler için hatırlatalım; Webrazzi Kariyer, şirketlerin yazılım-teknoloji, tasarım, satış–pazarlama ve yönetim gibi daha aşağı kategorilerde ilanlarını verebildiği ilan platformumuz ve bu platform ile her geçen gün iş arayan şirketleri dürüst çalışanlarla buluşturuyoruz. Bir De Webrazzi Kariyer'de her geçen gün yayınlanan yepyeni ilanlar ile sektörün birbirinden kıymetli şirketleri, potansiyel yeteneklerle buluşmayı bekliyor.

Webrazzi Kariyer'de lahza itibarıyla Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı'ndan Global Ecommerce Specialist'e, Research Analyst'ten Senior Software Developer'a birçok bildiri mevcut. Bu ilanların, her geçen gün güncellendiğini de hatırlatalım.

İş ilanlarına başvurma haricinde aradığınız ekip arkadaşına Webrazzi Kariyer ile ulaşabilirsiniz. Webrazzi Kariyer ile ilgili bütün detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Senior Full Stack Engineer (Rails, React, Angular) - HotelRunner QA Engineer - Denebunu Mobile Application Developer - Denebunu Frontend & Mobile Lead - Denebunu Dijital Pazarlama ve Sosyal Medya Uzmanı - antikavitrini.com Dijital Pazarlama ve Sosyal Ağ Uzmanı - Rem People Global Ecommerce Specialist - Digital 360 Ecommerce Category Specialist - Digital 360 Research Analyst - RenGen Senior Software Developer (Solution Implementation & Support) - ALTERNA CX Software Developer (Solution Implementation & Support) - ALTERNA CX Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/07/27/webrazzi-kariyerdeki-guncel-is-ilanlari-temmuz-2021