İnternet ekosisteminde 2020'ye damgasını vuran isimleri, markaları, ürünleri seçmeye hazır mısınız? Webrazzi Ödülleri ile 2020'nin en iyileri 35 kategoride belirli oluyor.

2009'dan beri sahiplerini bulan Webrazzi Ödülleri'nde en iyiler, her yıl olduğu gibi bu sene de referandum ile seçiliyor. Aday tespit süreci bugün başlıyor ve 21 Aralık 2020 saat 18:00'e kadar devam edecek. 21 Aralık'a değin gözde adayınızı her bir kategori için mutlaka belirtin ancak oylama için yarışmaya adalet kazanabilsinler.

Oylama sürecinde oy kullanabilmek için Webrazzi Ödüller adresinde, Webrazzi Üyeliği ile sisteme giriş yapılması gerekiyor. Oy uygulamak isteyen herkesin, her bir Webrazzi üyeliği için her kategoride 1 oy kullanım hakkı bulunuyor.

Açıkça Belirtmek gereken bir nokta daha var: Adaylar, hem 17 Aralık - 21 Aralık tarihleri aralarında namzet gösteriminde keza de 22 Aralık - 4 Ocak aralarında oylamada konu hakkında çeşitli reklam, pazarlama ve irtibat kampanyaları yapma konusunda özgürler. Bu konuda Webrazzi tarafından uygulanan herhangi bir kısıtlama bulunmamaktadır. Webrazzi Ödülleri'nde adayların ve kazananların ayrıntılarıyla ırk oylamasıyla belirlendiğinin altını çizelim.

21 Aralık günü saat 18:00'e değin aşağıdaki kategoriler için namzet önerilerinizi bizimle paylaşmanızı bekliyoruz. Sonrasında siz okuyucularımız göre en çok namzet gösterilen isimlerin namzet olacağı oylamamız ise 22 Aralık saat 10:00'da başlıyor ve 4 Ocak 2020 saat 18:00'de sona eriyor.

Adaylarınızı buradan belirleyebilirsiniz.

Yılın Girişimi Yılın Teknoloji Şirketi Yılın Fintech Şirketi Yılın Girişimcisi Yılın Yatırım Şirketi Yılın Melek Yatırım Ağı Yılın Melek Yatırımcısı Yılın Girişim Hızlandırıcısı Yılın E-Ticaret Sitesi Yılın Pazar Yeri Yılın E-Ticaret Servis Sağlayıcısı Yılın Kargo Şirketi Yılın İlan Sitesi Yılın Teknolojiyi En İyi Kullanan Bankası Yılın Dijital Bankacılık Uygulaması Yılın Mobil Uygulaması Yılın Oyun Girişimi Yılın Haber Sitesi Yılın Market Sipariş Servisi Yılın Yemek Sipariş Servisi Yılın SaaS Girişimi Yılın Turizm Girişimi Yılın Online Müzik Servisi Yılın İş İlan Sitesi Yılın Online Iddia Sitesi Yılın Video Sitesi Yılın Teknolojiyi En İyi Kullanan Sigorta Şirketi Yılın En Dijital Markası Yılın E-ticareti En İyi Kullanan Markası Yılın En Başarılı YouTube Kanalı Yılın Instagram Fenomeni Yılın En İnovatif Otomotiv Markası Yılın Dijital Pazarlama Kampanyası Yılın Sosyal Medyayı En İyi Kullanan Markası Yılın Teknolojik Ürünü Kaynak: webrazzi.com