Türkiye'nin lider girişimcilik ve teknoloji konferansı Webrazzi Summit, bu yıl ayrıca online keza de offline olarak, 20 Ekim tarihinde Wyndham Grand Istanbul Levent'te gerçekleşiyor. Konferansımızın birincil tur ve ikinci tur konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmış; offline ve online konferans deneyiminin nasıl olacağına dair detayları da sizlere aktarmıştık. 

Açıkladığımız konuşmacılara göz attığınızda listede sektörün birbirinden kıymetli isimlerini göreceksiniz. Zira CEO'lardan ülke müdürlerine, yöneticilerden uzmanlara, akademisyenlerden yönetim kurulu üyelerine değin sektörün öne meydana çıkan çoğu ismi Webrazzi Summit 2021'de bir araya geliyor. Fakat her sene kapsayıcılığı ile uyarı çeken Webrazzi Summit konferanslarımız bu yıl de, bilhassa fiziksel etkinlik deneyimini de bu denli özlemişken, sektörün dışına taşıyor.

Komedyen kimliği ile tanıdığımız, etkinliklerinin biletleri yok satan, yazdıkları, söyledikleri ile geniş kitlelere ulaşan Kaan Sekban da Webrazzi Summit 2021'de hatip olarak karşımıza çıkıyor. Ilk Kez Kaan Sekban'ın kim olduğundan biraz bahsedelim. 18 Ocak 1983'te İstanbul'da doğan Kaan Sekban, lisans öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi'nde, yüksek lisansını ise Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. 10 sene baştan başa bir bankada, yani kurumsal hayatın içinde faal bir şekilde faaliyet bildiren Sekban, paylaşılan bilgilere kadar istediği terfiyi alamadı ve bankacılığı geride bırakmaya karar verdi. Gerçekten her şey Kaan Sekban için bu noktadan sonra netleşmeye başladı. 

Bütün bu sürecin akabinde oyuncu edinmek için atölyelere katılan; Türkiye'de İstanbulname müzikali ve İtalya'da Bir Yaz Gecesi Rüyası operasında rol bölge Kaan Sekban'ın şu an kendisini tanımamıza niçin olan komedyen kimliğine bürünmesi ise, evinde çektiği ve kurumsal hayatı sarkastik bir şekilde ele bölge skeçlerle gerçekleşti. Bu skeçler böylece popüler oldu oysa Kaan Sekban bir anda herkesin tanıdığı bir ad haline dönüştü. 

Kaan Sekban, kurumsal hayattan nasıl uzaklaştığını anlattığı otobiyografik kitabı Tebrikler, Kovuldunuz!'u ise 2017 yılının haziran ayında çıkardı ve bu kitap her ne dek otobiyografik bir kitap olsa da iş kitapları alanında değerlendirilerek çoğu ödüle değer görüldü. 

Sekban'ın "Kaan Sekban Saçmalar" adlı tek şahsiyet sahne gösterileri hala devam ediyor ve bu gösterilerin biletleri az kalsın çıktığı anda tükeniyor. 

Hazırlanmış herkes whatsapp ve instagram'dan kopmuş buradayken. Acaba @KaanSekbann bu yıl Webrazzi Summit'te olacak yazsam mı yoksa sessiz mi kalsam? Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/10/05/kaan-sekban