Bu haftanın başlarında Witcher 3 HD Reworked modunun geliştiricisi Millet Hogan, CD Projekt Red ile Witcher 3 yeni tür güncellemesi hakkında görüşmelerde bulunduğunu duyurdu. Halk‘ın duyurusu şu şekilde:

“Merhaba sevgili arkadaşlarım! Son videodan bu yandan uzun vakit geçti. Mart ayı başlarında yeni bir HDRP ön izlemesi duyurduğumu biliyorum ama her zaman gürültüsüz kaldım. Bunun için özür dilerim fakat karşılığında bazı iyi haberlerim, neden gürültüsüz olduğum ve neden gösterecek fazla şeyim olmadığının nedenleri var. Sanırım en kayda değer haber, CD Projekt Red’den işbirliği ile ilgili resmi bir mesaj aldığım olabilir. Demin belirlenmiş olmamakla birlikte, HDRP’nin yeni nesil devlete ait güncellemesinde yer alması çok muhtemel. Sırada ne olduğunu size bildireceğim. daima olduğu gibi tüm desteğiniz ve nazik sözleriniz için teşekkürler. <3″

Irk Hogan’ın geliştirdiği HD Reworked modu Witcher 3’e daha belirgin ve anlaşılabilir kaplamalar ekliyor. Witcher 3’te bir takım mekanlardaki kaplama kalitesi oldukça düşük ve Insanlar’ın HDRP modu buna bir el atıyor.

Kotaku’dan Luke Plunkett, Millet Hogan’ın bu açıklamasını onaylamak için CD Projekt Inkar ile iletişime geçti. CD Projekt Red, “The Witcher 3; Xbox Series X | S, PlayStation 5 ve PC için çıkacak yeni cins sürümünde kendi geliştirme çabalarımıza ek olarak, keza oyunun 2015 sürümü için değişik modların yaratıcıları ile görüşüyoruz” açıklamasını yaptı.

Ahali’ın açıklamasında da belirttiği gibi, demin hiçbir şey kesinleşmedi. CD Projekt Red, Irk Hogan’ı kast ederek, “Oysa şu lahza itibariyle böyle bir tarafla bağlayıcı bir anlaşmamız yok” dedi.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/witcher-3-grafik-guncellemesi-hakkinda-ilginc-detay
Yorumlar