Bu çabalardan iki ay daha sonra Krafton, oyunu bir şekilde ülkeye geri getirmeyi hedeflediğini belirtti. Işyeri hem yerel oyun topluluğuna 100 milyon dolar yatırım yapma sözü de verdi.

Bir battle royale oyunu olacağı gerçeği dıştan oyun hakkında öyle bir şey bilinmiyor. Ancak yayınlanan teaser, yakında olacak olan oyunun yasaklanmış oyun gibi görünebileceğini öne sürüyor. Krafton yaptığı açıklamada, oyunun ülkedeki resmi lansmanından önce bir ön kayıt döneminin olacağını duyurdu.

Oyunun sitesinde listelenen gizlilik politikasına göre, oyun data depolamasıyla ilgili bütün lokal yasalara uyacağını taahhüt ediyor. Ayrıca üstteki seviye bir PUBG içerik oluşturucusunun açıklamasına tarafından yeni oyun Haziran ayında piyasaya sürülecek.

Yasaklanmadan önce PUBG Mobile, 15 milyondan pozitif etkin kullanıcısı ile Hindistan‘daki en popüler oyunlardan biriydi. Bu yüzden öyle fazla oyuncu oyunun geri dönüşünü heyecanla bekliyor.

Battlegrounds Mobile India hakkında sizin düşünceleriniz neler? Sizce yeniden Hindistan’da en popüler oyunlar aralarında girer mi?Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: shiftdelete.net URL: https://shiftdelete.net/yasaklanan-pubg-mobile-geri-dondu
Yorumlar