Dünyanın dört bir yan lüks otellere ve tatil köylerine günlük erişim sağlayan ResortPass 26 milyon dolar yatırım aldı. 26 milyon dolarlık tur, Declaration Partners ve 14W tarafından yönetildi. Yatırım turuna CRV ve William Morris Endeavor, Gwyneth Paltrow, Jessica Alba ve The Points Guy olarak da tanıdık Brian Kelly gibi ek yeni yatırımcılar katıldı. ABD merkezli şirketin toplam yatırım miktarı yaklaşık 38 milyon dolar oldu. 

Yatırıma liderlik eden 14W'den Ryan Ackell,"ResortPass 1,5 trilyon dolarlık küresel konaklama endüstrisinin yepyeni bir segmentine öncülük ediyor" diyerek şirketin sektör için önemini vurguluyor.

Amanda Szabo tarafından faaliyete geçen ResortPass, bir kullanıcının gecelik konaklama rezervasyonu yapmak zorunda kalmadan bir tesisin havuz, spa, fitness gibi imkanlarına kolayca erişmesini sağlıyor. İlk kere 2016'da kullanıma sunulan ResortPass, Ritz Carlton, Four Seasons, W Hotels, Hyatt Hotels, Fairmont ve Westin dahil elde etmek üzere dünya çapında 900'den artı otel ve resort ile çalışıyor. Şimdiye dek 1 milyon 600 binden pozitif kişi bu uygulamayı kullanarak tatil yaptı. ResortPass genelde ABD'nin Florida, California, New York, Hawaii, Oklahoma ve Arizona dahil olmak üzere 35 eyalette etkinlik gösteriyor.

Şirketin yatırımcıları aralarında yer alan Gwyneth Paltrow, son iki yıl içinde yaptığı teknoloji yatırımlarıyla ses getiriyor. Ünlü oyuncu kripto para ve fem-tech yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Gwyneth Paltrow, CBInsight'e tarafından şimdiye dek 16 teknoloji girişimine yatırım yaptı. 2008 yılında “yaşam biçimi ve yayımcılık” şirketi Goop'u kurarak başta girişimci kimliğiyle gündeme gelen yatırımcı daha fazla bayan girişimcileri destekliyor. Bu yüzden bu yatırımda adı geçiyor olması öyle de şaşırtıcı yok.

Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2022/12/01/gwyneth-paltrow-un-yatirimcilari-arasinda-oldugu-luks-otellere-ve-tatil-koylerine-gunluk-erisim-saglayan-resortpass-26-milyon-dolar-yatirim-aldi