Tozluyaka çok eleştirildi ama ilk bölümüyle puanları toplamayı başardı!

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Tozluyaka dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. İlk tanıtımından bu yanlamasına izleyiciler tarafından sert bir şekilde eleştirilen dizi, buna rağmen ilk bölümüyle çoğu kişiden olumlu puan topladı. Reytinglerde de güzel netice aldı.

Bir gençlik dizisi olan Tozluyaka, ilk set fotoğrafları paylaşıldığında izleyicilerin yoğun eleştirisine maruz kaldı. ATV’de yayınlanan ve ikinci sezonunu tamamlayan Kardeşlerim dizisiyle çok benzetilen Tozluyaka, daha da ileri gidilerek bu diziyi taklit etmekle suçlandı. Fakat bir yanlamasına da izleyici yeni diziyi çok merak ediyordu.

Tozluyaka dün akşam birincil bölümüyle ekrana geldi. Ve dizi ilk bölümüyle birçok kişiden olumlu açıklama aldı. Sosyal medyada yaptıkları yorumlarda hikayenin çok akıcı olduğuna uyarı çeken izleyiciler, Tozluyaka’nın ilk bölümünden çok etkilendiklerini dile getirdiler. Hatta bir takım izleyiciler yaz baştan başa izleyecekleri tek dizinin Tozluyaka olacağını belirttiler.

Tozluyaka çok eleştirildi ama ilk bölümüyle puanları toplamayı başardı! 1

Tozluyaka sosyal medyadaki yorumların yanı sıra reytinglerden de oldukça iyi sonuç aldı. Dizi bütün kategorilerde üçüncü olurken reyting puanlarını önümüzdeki haftalarda daha da yükselteceğinin işaretini verdi.

Tozluyaka dizisinin oyuncu kadrosu genç ve deneyimli oyunculardan oluşuyor. Dizide Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazan, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi tecrübeli isimlere Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Yumuşak Başlı, Duygu Özşen, Bağımsızlık Foster ve Ahmet Haktan Zavlak eşlik ediyor.

ATV’nin yeni dizisinin setinden birincil fotoğraflar paylaşıldığında tartışma başlamıştı. Set fotoğraflarını görebilen izleyici Tozluyaka, ATV’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin “kopyala yapıştır” üretilmiş hali olarak yorumlamıştı. Hatta bir takım izleyiciler Tozluyaka’yı “çakma Kardeşlerim” olarak nitelemişti.

Özel içerikler youtube kanalımızda

Kaynak: televizyongazetesi.com URL: https://televizyongazetesi.com/tozluyaka-cok-elestirildi-ama-ilk-bolumuyle-puanlari-toplamayi-basardi/1328620