Sözcü Gazetesi'nin haberine göre Spor Toto Süper Lig’in 35. haftasında Fraport TAV Antalyaspor’la 2-2 berabere kalarak şampiyonluğunu duyuru eden Trabzonspor’un, İstanbul’da köprüye asılan bayrağının parçalara bölünerek satışa çıkarıldığı bildirildi. Kulüpten yapılan yazılmış açıklamada, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılan dev bayrağın, 1967 eşdeğer parçaya bölündüğü belirtildi.

Bayrağın parçalarını kulübün internet sitesinden satışa çıkarıldığı ifade edilen açıklamada, “Bordo-mavili taraftarlarımız Trabzonspor.org.tr’ye girerek ‘Adını Tarihe Yaz’ başlıklı sekmeye tıklayıp 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılan dev bayrağın dijital halini, kesitlere ayrılmış olarak görecek ve istedikleri yeri ayırtıp çoktan satın alabilecek” denildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Yalnızca 1967 adet ile sınırlı olan bu tarihi fırsattan yararlanan tüm taraftarlarımıza diğer taraftan bedava NFT verilecek. 1967 şanslı taraftarımız, yeni sezonda kulübümüzün çoğu sürprizinden bu NFT sayesinde kullanım fırsatı yakalayacak. Üstünlük kutlamalarımız sona erdikten daha sonra toplanacak bayrağımızın parçaları sahiplerine teslim edilecek ve bu parçalardan bir tanesi de kulübümüzün Şamil Ekinci Müzesi’nde sergilenecek.”

Bordo- mavili takımın sosyal ağ hesabından yayınlanan videoda teknik direktör Abdullah Avcı, taraftarlara seslenerek, “Derhal sıra sende, adını tarihe yaz. İstanbul Boğazı’nda dalgalanan dev sancak üzerine adını yazdır, tarihin bir parçası ol” ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/trabzonspor-bogazdaki-bayragin-parcalarini-satisa-cikardi-haberi-548523