Marmara Teknik - Teka Yetkili Servisi Marmara Teknik - Teka Yetkili Servisi

Türkiye'nin ilk ve en büyük ücretsiz yayın platformu olan canlitv.com, çevrimiçi yayın dünyasının en sevileni olmaya devam ediyor.. Her geçen gün milyonlarca kullanıcıya hizmet veren bu platform, geniş içerik yelpazesi ve kullanıcı dostu arayüzü ile öne çıkıyor. Artık televizyon izlemek için klasik yöntemlere gerek kalmadan, istediğiniz zaman istediğiniz yerden canlı tv aracılığıyla en sevdiğiniz programları izleyebilirsiniz. Peki, canlitv.com'un sunduğu bu benzersiz deneyimde ziyaretçileri neler bekliyor? Gelin hep birlikte kısaca platform özelliklerine göz atalım.

TÜRKİYE’NİN İLK ÜCRETSİZ YAYIN PLATFORMU

Canlitv, 2005 yılında kurulduğundan bu yana kesintisiz yayın faaliyetlerine devam ediyor. Türkiye'nin en büyük ve en köklü çevrimiçi yayın platformlarından biri olan canlitv.com, kullanıcılara yüzlerce yerli, yabancı ve yerel televizyon kanalının yayınlarını ücretsiz olarak izleme imkanı sunuyor. Platform üzerinden yer alan televizyon kanallar üzerinden haberlerden spor müsabakalarına, dizilerden filmlere kadar geniş bir içerik yelpazesi kesintisiz olarak erişilebilir durumda. Kullanıcılar, istedikleri zaman istedikleri yerde en sevdikleri programları canlitv.com aracılığıyla ücretsiz olarak izleyebiliyorlar.

GELİŞMİŞ YAYIN AKIŞI LİSTESİ

Bunun yanı sıra sıkı televizyon takipçilerinin en büyük ihtiyacı olan yayın akışı listesi de ayrıca geliştirilmiş durumda ziyaretçileri karşılıyor. Günlük, haftalık ve saatlik onlarca kanalın yayın akışına kolayca erişim imkanı sunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, favori kanallarının yayın saatlerini önceden takip edebiliyor ve kaçırmak istemedikleri yapımlardan haberdar olabiliyorlar.

Tüm bunların yanında alanında uzman editör kadrosunun özenle hazırladığı televizyon dünyasında yaşanan tüm gelişmeler blog sayfası altında toplanıyor. Böylece ziyaretçiler, takip ettiği televizyon kanalları, dizi, film ve ünlü isimler hakkındaki tüm gelişmelerden haberdar olabiliyor.

Özetle internet desteği olan her cihaz üzerinden  canlı tv izleyebilir. Yerli, yabancı ve ulusal televizyon kanallarının canlı yayınlarına ulaşabilirsiniz. Bunun yanında saatlik, günlük ve haftalık yayın akışı listeleri üzerinden takip ettiğiniz kanalların yayın saatlerinden haberdar olabilirsiniz. Ayrıca televizyon dünyasında yaşanan tüm gelişmelerden haberdar olmak için de blog sayfasını ziyaret edebilirsiniz.