4444050’yi arayarak ücretsiz olarak ulaşabileceğiniz Tefal’in ütü uzmanı ekibi, ütü hakkında teoride ve pratikte bilinmesi gereken her şeyi birebir evinizde anlatıyor.

Yeniliklerin öncüsü Tefal, yenilikçi hizmetleriyle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. Ütüyle ilgili bilinmeyenler, ütü kullanma önerileri, ütüleme teknikleri, püf noktaları ve pratik bilgiler Tefal Ütüyle Tanışma Servisi ile artık evinize geliyor.

Tefal’in bu özel hizmetinden faydalanmak için 4444050 numaralı çağrı merkezini aramak yeterli. Çağrıyı alan uzman ekip 3 gün içerisinde evinize geliyor. Yeni alınan ütüyü uzman ekip eşliğinde açıp kullanma talimatlarını ondan dinlemek, buhar çıkışı ve teknik özelliklere hakim olmak ya da her düğmesi ve programının ne işe yaradığını öğrenerek ütünüzü tam randımanlı kullanmak için tamamen ücretsiz olarak Tefal’in Ütüyle Tanışma Servisi hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Tefal ücretsiz Ütüyle Tanışma Servisi; ütüyle ilgili bilinmeyenleri öğrenmek, ütüsünü daha iyi tanımak ve pratik püf noktaları ile daha kaliteli ve keyifli ütüleme yapmak isteyenleri bekliyor.

Tefal hakkında
Tefal, 1945 yılında yapışmaz tavayı icat ederek, yemek yapmayı kolay ve zevkli hale getiren bir devrime imza atmış oldu. Bu gün 120 ülkede faaliyet gösteren Tefal, yapışmaz tencere ve tavalar, düdüklü tencereler, elektrikli pişiriciler, yiyecek içecek hazırlama cihazları, ütüler ve tartılar ile dünyanın bir numaralı üreticisi haline geldi. Ürün ve teknolojisi ile alanında inovatif çözümler sunan Tefal, 1994 yılından bu yana Türkiye’de de faaliyet gösteriyor. 

Groupe SEB hakkında
Bünyesinde Tefal, Rowenta, Krups ve Lagostina gibi dev markaları bulunduran Groupe SEB, küçük ev aletleri alanında dünyanın önde gelen üreticilerinden birisidir. 150’den fazla ülkede bulunan Groupe SEB her yıl milyonlarca eşsiz kalitedeki ürünü tüketicileriyle buluşturmaktadır.