Uzun senelerdir bizileri takip edenler Webrazzi Kariyer'i yakından biliyor fakat her geçen gün gelişen Webrazzi okuyucuları arasında az önce Webrazzi Kariyer'i bilmeyenler ya da yakın zamanda ilanlara göz atmamış olanlar için bir hatırlatma yapalım istedik.

Aktüel ilanlara baktığımızda CIO'dan Yazılım Geliştiricisi'ne öbür pozisyonlarda meslek ilanları mevcut. Yazının devamında bu ilanları bulabilirsiniz. Bunun haricinde Webrazzi Kariyer‘de yazılım-teknoloji, tasarım, satmak–pazarlama ve yönetim gibi alt kategorilerde meslek ilanları yayınlanıyor ve bu ilanlar her geçen gün güncelleniyor.

İş ilanlarına başvurma haricinde aradığınız takım arkadaşına Webrazzi Kariyer ile ulaşabilirsiniz. Webrazzi Kariyer ile ilgili bütün detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

CIO (Chief Information Officer) - Telehealth - Eczacıbaşı Topluluğu Lead Mobile Developer - Hadi Senior Software Engineer - Toolio Software Engineer - Toolio Lead & Senior Backend Developer - Hadi .Net Backend Developer (Mid Senior, Senior ve Lead) - Hadi Frontend Developer (React) - Simplicity London Software Developer - Manastır Kaynak: webrazzi.com URL: https://webrazzi.com/2021/05/21/webrazzi-kariyerdeki-guncel-is-ilanlari-mayis-2021