Bu güncelleme ile birlikte Talim Alanları oyuna ekleniyor, eşleşme mekanikleri oyuncu becerilerine daha uyumlu hale geliyor ve 30’dan fazla tankın savaş özellikleri iyileştiriliyor. Ayrıca bilim kurgu temalı Schmalturm Starchaser ve 1960’lı yıllarda demir perde ülkelerinde gösterildiğinde kült statüsü kazanmış 4 Tank Adam ve Bir Köpek dizisinde yer alan Rudy, oyuna eklenen iki yenipremium tank.

Talim Alanları uzun süredir oyuncu topluluğunun beklediği bir özellikti. Bu güncellemeyle birlikte oyuna eklenen alanlarda yeteneklerinizi geliştirebilir, araziyi iyiden iyiye tanıyabilir ve arkadaşlarınızla yeni taktikler deneyebilirsiniz. Dilerseniz kendi Talim Alanınızı yaratabilir ya da bir başkasının alanında oyununuzu geliştirebilirsiniz.

Güncellemeyle birlikte eşleşme sistemi de yenileniyor ve bu doğrultuda herkesin şansının daha da eşit olması hedefleniyor. Yeni sistemile birlikte oyundaki becerileriniz zafere ulaşmanızda eskisinden daha fazla rol oynayacak.

Ayrıca yarın itibariyle oyuna eklenecek olan Schmalturm Starchaser, oyuna kendi özel kamuflajıyla birlikte uzayın derinliklerinden çıkıp geliyor. 6. seviye Alman Premium orta tankının (Pz.Kpfw. IV Schmalturm olarak da bilinir) hızlı topları, öldürücü bir hassasiyete sahip. Bu yüzden de sniper olarak mükemmel bir tank. Starchaser’ı kullanacaksanız savaşın arka safhalarından ön cephedeki arkadaşlarınıza destek vermek en mantıklısı.

Dizideki versiyonuna sadık kalınarak gelen Rudy ise 7. seviye bir Sovyet Premium orta tankı. Rudy mükemmel atış hızına, eğitimi %100 tamamlanmış bir ekibe ve kazanılan deneyim puanlarını direkt bedava deneyime çevirebilme özelliğine sahip.

World of Tanks Blitz Hakkında
World of Tanks Blitz, sert tank savaşlarına adanmış, ücretsiz, takım tabanlı bir MMO aksiyon oyunudur. Wargaming’in dünya çapında büyük başarı kazanmış oyunu World of Tanks’ten esinlenerek geliştirilmiş bu oyun, çeşitli akıllı telefonlar ve tabletler üzerinden çapraz platform oynanabilirliğe sahiptir.
190’dan fazla efsanevi tank, görkemli grafikler ve yenilikçi dokunmatik kontroller sayesinde World of Tanks Blitz, 7’şerlik tank savaşlarını hangi platformda olursanız olun keyifle oynayabilmenize fırsat veriyor.
Wargaming.net ID’niz ve çapraz platform desteği sayesinde oyundaki gelişiminiz hiçbir şekilde etkilenmeden mobil platformlar arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.

Wargaming Hakkında
Wargaming, ücretsiz devasa çevrimiçi pazarının liderlerinden biri olmanın yanı sıra ödüllü bir çevrimiçi oyun geliştiricisi ve yayıncısıdır. 1998 yılında özel bir şirket olarak kurulan Wargaming, piyasaya 10’dan fazla oyun sürmüştür. Wargaming şu anda, 20. yüzyıl savaş konseptini temel alan, zırhlı tankların başrolde olduğu World of Tanks, uçak savaşı simülasyonu World of Warplanes ve deniz savaşı simülasyonu World of Warships gibi takım bazlı çevrimiçi devasa savaş oyunları serisine odaklanmıştır. Wargaming, tüm seriyi (bu üç oyunu) bir araya getirerek online savaş evreninin merkezi hâline gelecek olan Wargaming.net servisini duyurmuştur.

Şirketin farklı platformlara sunduğu oyunlar arasında World of Tanks Xbox Versiyonu ve mobilde yer alan World of Tanks Blitz bulunmaktadır. 2014 ve 2015 yılında yayınlanan World of Tanks Xbox sürümleri, Xbox 360 ve Xbox One oyuncularına platformlar arası destansı tank savaşları yapma imkanı sunmaktadır. Bununla yetinmeyen Wargaming, World of Tanks’in PlayStation®4’e çıkışıyla birlikte konsoldaki gücünü daha da genişleteceğinin sinyallerini vermiştir. Mobil MMO oyunu World of Tanks Blitz ise Wargaming’in en bilinen takım bazlı askeri oyununu dünya genelindeki akıllı telefon ve tablet kullanıcılarına açmıştır.