İYİ Parti İncirliova İlçe Başkanı Ahmet Alak’ın eşi Pınar Alak’ın ‘kandırma’ iddiası Kültürlü’da gündem oldu. Eşini kendi evlerinde başka bir kadınla yakaladığını bahis eden Pınar Alak, sosyal ağ hesabından yaptığı paylaşımda elinde görüntüler olduğunu söyledi.

“BUGÜN EVİMDE YAKALADIM İKİSİNİ”
Paylaşımında, “Eşim olacak şahıs partiden biriyle beni aldattı. Bugün evimde yakaladım ikisini. Uzaklaştırma alıp, zorunlu kamera görüntüleri kriminal tahlil adli kurumlar kadar yapıldıktan daha sonra paylaşacağım. Benim Ahmet Alak ile hiçbir bağlantım kalmamıştır” ifadelerini kullanan Pınar Alak, Başkan olan eşi için de 30 günlük uzaklaştırma kararı verildiğini duyurdu.

İYİ PARTİ ÜYELİĞİNDEN İSTİFA ETTİ
Alak bir sonraki paylaşımında ise “Bu parti benim her şeyimi çaldı” diyerek İYİ Parti üyeliğinden de istifa ettiğini belirtti.

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ BIRAKTI
Söz konusu iddiaların arkasından İYİ Parti İlçe Başkanı Alak da ilçe başkanlığından istifa etti.

Başkan Ahmet Alak konu ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Eşim Pınar Alak’ın 15.03.2023 tarihinde kendisine ait Facebook hesabından şahsımı karalayıcı açıklamaları bazı yerel haber sitelerinde haber elde etmek suretiyle kamuoyuna mülk olmuştur. Eşimin tarafıma isnat ettiği suçlamalar gerçek olmayıp bu durumun tarafımca kabul edilmesi muhtemel değildir. Bu hususta oysa haklılığımı da Bağımsız Türk Yargısı huzurunda ispatlayacağımdan kimsenin zerre değin kararsızlık duymasına gerek bulunmamaktadır.Eşim kadar tarafıma isnat edilen hususlar her ne dek yukarıda da belirttiğim üzere gerçek olmasa da sürecin partime ve partime gönül veren ilçemizde ama binlerce yol arkadaşıma zarar vermemesi adına İyi Parti İncirliova İlçe Başkanlığı ve ilçe idare heyeti üyeliği görevlerimden istifa ettiğimi kamuoyuna bildiririm” açıklamasında bulundu.

Kaynak: www.superkulup.com URL: https://www.superkulup.com/yasak-ask-iyi-partide-istifa-getirdi.html