Hazır yemek sektöründe faaliyet gösteren Yankı Yemek, geleneksel hale getirdiği iftar çadırında Ramazan ayı süresince de binlerce kişiye iftar verdi. BURSA (İGFA) - Hayırseverler ve çeşitli kuruluşların katkılarıyla Görükle’de her akşam kurulan çadırda vatandaşlara 4 kap sıcak yemek sunan Yankı Yemek, sosyal dayanışmanın güzel bir örneğine imza attı.

Yankı Satış ve Pazarlama Müdürü Seda Çibuk Akçay, bu yıl 12. kez iftar çadırı kurduklarını söyledi. İftar çadırında günde ortalama 500 kişinin sıcak yemekle buluşturulduğunu belirten Akçay, öğrenci yoğunluğu nedeniyle organizasyonu sürekli Görükle’de yaptıklarını dile getirdi.

İftar çadırının Yankı Yemek firmasının yanı sıra hayırseverler ve çeşitli kuruluşların katkılarıyla düzenlendiğini ifade eden Seda Çibuk Akçay, “İftar yemeğinden özellikle öğrenciler yararlanıyor. Ayrıca orucunu açmak isteyen vatandaşlar da çadıra gelip yemeğini yiyebiliyor. Ramazan ayı boyunca her gün ortalama 500 kişiye sıcak yemek sunduk. Ancak hayırseverlerin isteğine göre bu sayı bazen bini (1000) bile geçiyor” dedi.