Eğer iftarınızı açmak için birbirinden lezzetli yemeklerle donatılmış lokantalar arıyorsanız Twitter’a başvurabilirsiniz. Twitter üzerinde farklı menüleri, sağlıklı içerikleri ve fotoğraflı paylaşımlarıyla dikkat çeken lokantaları sizler için derledik. Sevdiklerinizle en lezzetli ve keyifli iftarları geçirmeniz dileklerimizle…

@SosyalTesisler: İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri, kentin dört bir yanındaki 18 farklı mekanındaki iftarlara herkesi davet ediyor. Açıkhavada iftarlar düzenleyen Sosyal Tesisler, Twitter hesabından da rezervasyon ve menü içeriklerini öğrenmek isteyenlere iletişim bilgilerini sunuyor.

@Kasibeyaz: İstanbul dışında Ankara’da şubesi bulunan Kaşıbeyaz lokantası, Ramazan’ı bambaşka heyecanlarla kutluyor. Twitter hesabında menülerine yer verirken videolarla da Ramazan’ın vazgeçilmezi olan güllaç yapımını takipçilerine sunuyor.

@OvaliKonya: Ramazan sadece iftar değil aynı zamanda sahur da demek. Akşam saatlerinde açılan iftarların kapandığı sahur zamanları için de iftar kadar özenli lezzetlerin sunulduğu mekanlardan biri olan Ovalı Konya Mutfağı, Twitter hesabında “hem gözünüze hem de damağınıza” hitap edecek şekilde paylaşımlarda bulunuyor.

@sahan_restoran: 1970 yılından bugüne hizmet veren köklü Sahan restoran Anadolu mutfağının güzel örneklerini sunuyor. Twitter adresinde leziz menüleri fotoğraflarıyla takipçilerine sunarken Babalar Günü gibi özel günleri de kutlamayı unutmuyor.

@MatbahRestauran: Ramazan deyince aklımıza gelen ilk yerlerden biri Sultanahmet’tir. Tarihi atmosferi, huzur veren dokusu iftar için olmazsa olmazlar arasında yer alıyor. Bu bölgede yer alan Matbah, Twitter hesabıyla da menüleri kadar göz dolduruyor. Özel olarak #Ramazan hashtagleri kullanan hesaptaki fotoğraflar menünün tümünü içerecek şekilde incelikle düşünülmüş.

@NarLokanta: Ramazanda “kuzu gerdanlı badem çorbası” dahil birbirinden özel lezzetleri tatmak istiyorsanız buyrun Nar lokantasının Twitter adresini takip etmeye... Ramazan geleneklerinden olan Hacivat ile Karagöz’ü de unutmayan lokanta hem tatlıları hem de açık büfesine ilişkin görselleriyle de takipçilerini sevindiriyor.