Albayrak Medya, fuara tüm mecralarıyla birlikte katılıyor. 
Yenikapı sahilinde "Gönüllülük" temasıyla gerçekleşen fuarda 300’den fazla katılımcı, 60’tan fazla workshop, yüzlerce söyleşi, oyun aktivitesi gerçekleşiyor. Fuarda sivil toplum kuruluşları, dergiler, yayınevleri, üniversiteler, spor, kariyer ve kamu kurumları yerini alıyor. Gençlerin oldukça keyifli vakit geçireceği fuar, ziyaretçilerini bekliyor. 

ALBAYRAK MEDYA FUAR’A MEDYA SPONSORU!
İstanbul Gençlik Festivali’nin medya sponsoru olan Albayrak Medya, fuarda bütün mecralarıyla birlikte yer alıyor. Nihayet, Cins ve Gerçek Hayat dergileri de fuarda sevenleriyle buluşuyor. Yeni Şafak Gazetesi, ayrıca Derin Tarih, Derin Ekonomi, Nihayet, Lokma, Cins, Skyroad ve Gerçek Hayat dergilerini ziyaretçiler fuarda temin edebilecek. Yazarlarla okurun buluştuğu şenlikte, okuyucular yazarlarla sohbet edebilecek ve bilgi alışverişinde bulunabilecek.

“GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ”
Türkiye’de gençliğin önemine dikkat çeken Albayrak Medya Kurumsal İletişim Müdürü Mehmet Erdem Temür, “Gezi olayı 90 kuşağını anlamak için yeni bakış açılarıyla bakmamıza sebep oldu. Albayrak Medya olarak, tüm yayın organlarımızla beraber gençlerle ilgili tüm çalışmalar içinde yer almak istiyoruz.” dedi. Temür yaptığı açıklamada, “İstanbul Gençlik Festivali’ne medya sponsoru olmanın ötesinde, tüm fuar sürecinin içinde aktif olarak yer aldık. Gençlerin Türkiye için en büyük zenginlik kaynağı olduğunun bilincindeyiz, gençleri önemsiyoruz. Gençliğe dokunmak, geleceği onlarla beraber inşa etmek en büyük arzumuz,” diye konuştu. 

ALBAYRAK MEDYA
Albayrak Medya’nın geçmişi, 1994 yılında çıkmaya başlayan Yeni Şafak Gazetesi’nin Albayrak Holding bünyesinde yayın hayatına devam etmesiyle başlar. Türkiye’nin en önemli medya kuruluşlarından biri olan Albayrak Medya, cesur ve dürüst yayıncılık anlayışıyla ve güçlü kadrosuyla bünyesinde Türkiye’nin yakından takip ettiği birçok markayı bulundurmaktadır.
Albayrak Medya, Yeni Şafak Gazetesi ve 2002 yılında yayın hayatına başlayan TVNET gibi güçlü markaların yanı sıra birçok dergiye de yatırım yapmaktadır. Mustafa Armağan’ın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı Derin Tarih Dergisi, 2012 yılından bu yana okurlarla buluşmaktadır. Derin Ekonomi, Lokma, Nihayet, Cins, Gerçek Hayat, Skyroad ve Kırmızı Beyaz dergileri, Albayrak Medya’nın yatırım yaptığı diğer dergilerdir. Reklam Piri markası ise reklam alanında faaliyet göstererek alanında öncü olan markalardan biridir. Bunların yanı sıra bütün dergi ve gazetelerin okunabileceği Gazete Manşet ve Dergilik; dağıtım alanında Birlikte Dağıtım; internet yayıncılığı alanında ise Piri Medya ve yenisafak.com Albayrak Medya’nın yapısında olan diğer önemli hizmetlerdir. 
Albayrak Medya her biri alanında donanımlı ve yetkin kadrosuyla, her geçen gün yeni bir marka ile yazılı, görsel ve dijital basında Türkiye’nin en güçlü medya kuruluşlarından biri olmaya devam etmektedir.