Kısmetse Olur evinde Hazal ve Emre'yi evlilik telaşı sarıyor. Bu bölümde Emre'nin ailesi Hazal'ın ailesinden Hazal'ı istemeye eve geliyor. Eğlenceli geçen bölümde bir o kadar da duygu dolu anlar yaşanıyor. Bakalım Hazal’ın ailesi, Emre’ye kızlarını verecek mi? Bu mutlu günde iki tarafta neden ağlıyor? Kısmetse Olur 157. bölümü ile 22 Nisan Cuma saat 12.45′te Kanal D ekranlarında…

Artık haftanın finaline saatler kaldı diyebiliriz. Halk oylaması sonuçları da açıklanacak ve heyecan zirve yapacak. Bakalım hangi yarışamcılar koruma altına alınacak, hangi yarışmacı evden ayrılacak. Heyecan fırtınası Kısmetse Olur evinde devam ediyor.

KISMETSE OLUR EMRE UBEYLİ KİMDİR?
Kısmetse Olur Emre yarışmanın başlangıcından bu yana evde bulunuyor diyebiliriz. Ayça ile ilk başlarda adı anılan Emre Ubeyli şimdi Hazal ile evlilik yoluna giriyor. Peki Kısmetse Olur Emre kimdir? 23 Yaşında olan Emre Ubeyli Açık Öğretim Spor Yönetimi okumuş ve Fitness hocalığı yapıyor. Fitness antrenörü olarak çalışan emre nereli derseniz iç anadolu'nun önemli şehirlerinden Kayseri'li olan Emre, İstanbul'da yaşıyor. 1.88 boyunda olan Emre 78 kilo ve Koç burcu. 

KISMETSE OLUR HAZAL ATABEK KİMDİR?
Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Hazal Atabek 1995 Ankara doğumludur. 21 yaşındaki güzel yarışmacı İstanbul'da hayatını devam ettiriyor. Hazal Atabek bir kafede müdürlük yapıyormuş,

Yeni gelin adayı Hazal Atabek güzelliği ile dikkat çekiyor. İşletmeci olarak çalışan Hazal, Ankara'lı ve 1995 doğumlu. 1.74 boyunda olan hazal 55 kilo ve ikizler burcu.