Gelişmiş ülkelerde yaygın olarak kullanılan restoran rezervasyon sürecini Türkiye’de online platformda faaliyete geçiren Rezervin, en gözde restoranlarda, istediğiniz an yerinizi ayırma imkanı sunuyor. 

Rezervasyon deneyimini bir üst seviyeye taşıyan Rezervin ile 1 yılda 30 binden fazla misafirimiz tercih ettikleri restoranda yemeğin ve keyifli sohbetin tadını çıkardı.
Kullanıcılar, Rezervin’i, ‘mobil uygulama’, ‘web site -www.rezervin.com’, ‘çağrı merkezi’ ve ‘ZUBİZU mobil uygulamasının içinde yer alan rezervasyon butonu’ gibi farklı kanallardan rezervasyonlarını rahatlıkla yönetebiliyor. 

Sayısı 200’e ulaşan seçkin restoran ile işbirliği içinde olan Rezervin ile 2016'nın ilk çeyreğinde 10 bin rakamına ulaşan rezervasyonların yüzde 49'u mobil uygulama üzerinden yapıldı. 

Kullanıcılar ilk yılında en çok balık ve kebap lokantaları ile dünya ve İtalyan mutfağından lezzetler sunan restoranları tercih ettiği Rezervin’in çalışma ortaklığı yürüttüğü restoranlar arasında Fenix, Zuma, La Petite Maison, Kilimanjaro, Mitte, Sunset, Backyard, La Mancha, İncirli Şaraphane, Lokanta Maya gibi markalar bulunuyor. Rezervin'e üye iş yeri sayısı her geçen gün artıyor.

Rezervin’in, 2016 yılı içinde İngilizce versiyonunun da hayata geçmesiyle, Türkiye’de yaşayan yabancı üyelere ve ülkemizi ziyaret eden turistlere de hizmet verilmesi planlanıyor.