Afyonkarahisar'da kar yağışı başladı
banner121

Afyonkarahisar'da nihayet kar yağmaya başladı. Ege Bölgesi'nin soğuk iklimi ile ün salmış kenti Afyon beklediği kar yağışına kavuştu.İsteniş Hakan TÜPLEK / AFYONKARAHİSAR (İGFA) - Afyonkarahisar'da akşam saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede kentte etkisini hissettirdi.

Kentin önemli bir geçim kaynağı olan çiftçilik ve tarımla uğraşan kesim ise kar yağışından oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

Geciken kar yağışı kentte olan baraj göletlerinde de su seviyesinin etkili olması ile olumlu etkisini gösterdi.

Fotoğraf tutkunları da kar yağışını fırsata çevirerek deklanşörlerine basarak anı ölümsüzleştirdiler.

Öte yandan trafik kazalarının meydana gelmemesi için özellikle Sandıklı ‘Damlalı Boğazı’ ve Emirdağ yolu üzerinde olan ‘Köroğlu Beli’nde sürücülerin dikkatli olmaları istenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.