Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2022 yılı vatandaş buluşmalarının ilkinde Yeşilyayla Mahallesi Teyyareci Mehmet Ali Caddesi esnafıyla bir araya geldi.BURSA (İGFA)- Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2022 yılında da mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Saha çalışmaları kapsamında Yeşilyayla Mahallesi Teyyareci Mehmet Ali Caddesi sakinleriyle buluşan Başkan Oktay Yılmaz, vatandaştan gelen talepleri dinleyip notlarını aldı. Mahalle ve esnaf ziyaretlerinin, sorunların yerinde tespiti ve hizmet önceliklerinin belirlenmesi için çok önemli olduğuna işaret eden Başkan Yılmaz, “2019 yılından bu yana, Yıldırım’ın sorunlarını çözmek ve daha yaşanılabilir bir şehir oluşturmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bugün de Teyyareci Mehmet Ali Caddesi’ndeki hemşehrilerimiz ile verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinleme imkânı bulduğumuz ziyaretimizde, bölgeye dair yapacağımız işlerimizin bir yol haritasını çizdik" dedi.

Bugün de Teyyareci Mehmet Ali Caddesi’ndeki hemşehrilerimiz ile verimli bir buluşma gerçekleştirdik. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dinleme imkânı bulduğumuz ziyaretimizde, bölgeye dair yapacağımız işlerimizin bir yol haritasını çizdik. Yılmaz, 2022 yılında kalan 59 mahallede de istişare toplantıları yapmayı hedeflediklerini belirtti.