Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Necdet Taş Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrencilerle bir araya geldi. Çiçeklerle karşılanan Başkan Büyükkılıç, sıcak ve samimi ortamda gerçekleşen toplantıda, gençlere Çanakkale gezisi sözü verdi. Büyükkılıç, sorduğu sorulara doğru cevap veren 2 öğrenciye de bisiklet hediye etti.Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) Necdet Taş Anadolu Lisesi ziyaretine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, Okul Müdürü Saim Sönmez ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlk olarak öğretmenler odasında okulda görev yapan öğretmenlerle sohbet eden Büyükkılıç daha sonra konferans salonunda öğrencilerle bir araya geldi. 

Başkan Büyükkılıç, gençlere Çanakkale gezisi sözü de vererek, “Sosyal yönünüzün geliştirilmesini sağlamamız lazım. Kayseri turizm yönünden adeta bir cennet, tarih açısından her yerinden adeta bir tarihi eser fışkırıyor ama biz bunların farkında bile değiliz.  O açıdan bu cennet vatanımızda Çanakkale’yi mutlaka sevgili gençlerimizin her birinin görmesinde çok büyük yarar var” diye konuştu.

Öğrenciler, Başkan Büyükkılıç’ın bu jestine teşekkür ederek, alkışlarla cevap verdi. Başkan Büyükkılıç, ayrıca eğitimde, sağlıkta, turizmde, gastronomide yapılan çalışmalar ile ilgili gençlere bilgiler de verdi. 

Başkan Memduh Büyükkılıç, sorduğu sorulara doğru cevap veren 2 öğrenciye de bisiklet hediye sözü verirken, 1 öğrencinin okul alanında bulunan basketbol potalarının yenilenmesi talebine de anında cevap vererek, ekibine potanın yenilenmesi için talimat verdi.