Muğla'da Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası’nın olağan genel kurulunda, son oda yönetiminde Başkan yardımcısı olan Bülent Kalaycı; son 4 dönemin Başkanı olan İbrahim Tarım’a karşı kazanarak yeni dönem başkanı oldu.MUĞLA (AjansCanka) - Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası Olağan Genel Kurulu, Marmaris Belediyesi Çok Amaçlı Salonu'nda gerçekleşti. Son 4 dönemin başkanı İbrahim Tarım, Bülent Kalaycı ve Orhan Can başkanlığındaki listeler yönetime aday oldu.

Seçimlerde Orhan Can 78, İbrahim Tarım ise 243 oyda kalırken, Bülent Kalaycı 379 oyla yeni dönem başkanı seçildi. 

Marmaris Şoförler Otomobilciler ve Kamyoncular Odası Başkanı Bülent Kalaycı, çok kısa yaptığı teşekkür konuşmasında, seçim öncesi verdikleri sözlerin arkasında duracaklarına dikkat çekerek; “Bundan sonra Marmaris Şoförler Odası üyelerimize ve halkımıza karşı kesinlikle şeffaf bir yönetimimiz olacak” dedi.

Kalaycı başkanlığındaki yeni yönetimde Mert Baykara, Adem Demir, Mustafa Kızılca, İbrahim Demirtaş, Niyazi Kuşcu, Erkan Efe, Ferat Acar ve Hasan Sarıdüz görev alırken, Şenol Selçuk, Şeref Önel ve Yusuf Şener Ege ise Denetim Kurulu'na seçildi.