Habertürk'ün haberine tarafından şarkıcı Ziynet Sali, 18 Eylül'de vereceği konser öncesi provada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Pandemi dolayısıyla yaklaşık bir buçuk senedir sevenlerinden öbür kaldığını vurgulayan Sali, "Hemen sahnelere geri döndük. Mutluyum. İçimde garip bir coşku var. Vadi Açıkhava'da bu yılki birincil konserime çıkacağım." dedi.

 Elinde altın rengi mikrofonuyla dikkat çeken Ziynet Sali, "Her kıyafetinize kadar özel planlanmış mikrofonunuz olduğu doğru mu?" sorusuna, "Bir altın, bir gümüş, bir siyah ve bir de beyaz mikrofonum var. Bir ara buna çok ilgi duymuştum ama şarkı söyleyemedikten sonra mikrofon sayısının bir önemi yok. Benim için ayrım etmez, her mikrofonla şarkı söylerim." ifadelerini kullandı.

YURT KADINSI MARATONU BAŞLIYOR

"Yurt dışı konserleriniz olacak mı? Bir yıllık belirlendi mi?" sorusuna cevap veren şarkıcı, "Yurt dışından fazla pozitif önerge geliyor lakin bir takım ülkelerde karantina süreci devam ediyor. Bu yüzden Amerika ve İngiltere'deki konserler ertelendi. Bir aksama çıkmazsa 8 Ekim'de Paris'te konserimiz var." biçiminde konuştu.

'YAŞAM ÇİÇEĞİ' 100 MİLYONU GEÇTİ

'Yaşam Çiçeği' albümünün çok beğenildiği kendisine hatırlatılan Sali, "Her şey çok güzel gidiyor. Fazla güzel tepkiler alıyoruz. Spotify'da 100 milyonun üzerinde dinlenme aldı. Bu sevincinizi 18 Eylül'de sevenlerimize yaşatacağız. Hepinizi bekliyorum, fazla eğleneceğiz." dedi.

Kaynak: www.sacitaslan.com URL: https://www.sacitaslan.com/ziynet-sali-icimde-garip-bir-heyecan-var-haberi-538288