Dün saat 22.00 sıralarında meydana gelen olayda, 6 aylık hamile Öznur Hanım ve kocası Gökhan Dağdelen köpeklerini gezmeye çıkardı.

Gökhan Dağdelen'in köpeği, sokakta sohbet eden 5 kişinin yanından geçerken havlamaya başladı. 5 kişi içerisinden alkollü olduğu iddia edilen 20 yaşındaki Ç.Ç., köpeğin arkasından giderek sevmek istedi.

Çift Ç.Ç.'nin bu davranışımdan huylanarak durmadan hızlı adımlarla yürümeye devam edince, iddiaya göre Ç.Ç. çifte küfür edip tepki gösterdi. Çıkan tartışma kavgaya dönüşünce, Ç.Ç. ve arkadaşı 21 yaşındaki Z.Y., Gökhan Dağdelen ve eşini tekme tokat dövdü. Çift, aldıkları darbelerle sokak ortasında yere düştüler.

HAMİLE KADININ KARNINA TEKME ATMIŞLAR!!
Bebeği'nin durumunun iyi olduğunu hastanede tedavisi süren Öznur Dağdelen, olayı şöyle anlattı:
"Arkamızdan bize köpeğimizi sevmek istediklerini söyleyerek küfür ettiler. Eşim ile aralarında tartışma çıktı. Ben ayırmak isterken yere düştüm. Yerdeyken, karnıma ve alnıma tekme darbesi aldım. Eşim, 'Eşim hamile' diye bağırmasına rağmen karnıma vurdular. Sonra ambulansla hastaneye geldik. Çocuğumun durumunun iyi olduğunu söylediler. Ancak doktorlar yine de müşahade altında tutuyor."

Dağdelen çiftinin şikayetçi olduğu gençler güvenlik güçleri tarafından kısa sürede yakalandı.