Geçtiğimiz günlerde attığı twitler ve AK Parti Sakarya'da yaptığı açıklamalar ile olay yaratan Hatice Keskin sabah saatlerinde yine açıklamalar yapacağını duyurdu. 

Ak Parti Kadın Kolları Üyesi Hatice Keskin kendisine ait Twitter hesabından (@MHaticeKeskin) Ak Parti Sakarya İlçe Teşkilatı'nda olanlara dayanamadığını ifade ederek konu ile alakalı paylaşımlarda bulunmuş, sitemiz üzerinden ilk olarak basına yansıyan bu açıklamalar ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Ardından istifaya neden olan açıklamaları haberin sonunda önceki haberlerden okuyabilirsiniz. 

Birkaç saat önce Twitter hesabı üzerinden açıklama yapacağını duyuran AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları üyesi Hatice Keskin Şaban Dişli hakkında açıklamalarda bulunacağını ve bu açıklamaları sabah namazından sonra yapacağını yazdı. 

Bahsedeceği kişiler hakkında "Sakarya'ya bir kene gibi yapışan bir kişi" şeklinde tabirlerde bulunan Hatice Keskin, çocuğunun rahatsızlığı sebebiyle sabahın erken saatlerinde açıklamalar yapacağını twitter'dan işte bu sözlerle duyurdu. 




İŞTE ÖNCEKİ HABERLER