Hadise, saat 03.00 sıralarında Altındağ ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, adı bilinemeyen bir şahıs, cümbüş mekanlarının yoğun olduğu Çankırı Sokağı üzerindeki bir otelin sahibiyle tartıştı.

Asaplı bir biçimde otelden çıkan birey, pompalı tüfeğini yanına alarak arabasıyla geri döndü. Otelin önünde bekleyen yurttaşlara "çekilin" diye haykıran birey, otele gelişigüzel ateş etmeye başladı. Açılan ateş neticesinde otelin sırçalarına çok rakamda absürt isabet ederken, uğur yapıtı yaralanan olmadı. Otelin sırçalarını paramparça eden saldırgan, arabasıyla hadise yerinden kaçtı.

Yurttaşların ihbarı üzerine hadise yerine çok rakamda polis ekibi sevk edildi. Görgü şahitlerinin ifadesine müracaat eten polis, saldırganın tutulması için çalışma başlattı. Otelin önüne güvenlik şeridi sürükleyen polis, yaptığı analizde 4 adet tüfek kartuşu buldu. Saldırganın tutulması için çalışmalar devam ediyor.

"İNSANLAR HUZURSUZ OLDU, SAĞA SOLA KAÇTI"

Hadisenin görgü şahidi Sezer Yücadağ, 2 şahsın arabayla geldiğini, birinin küfür edip ateş etmeye başladığını söyledi. Saldırganın hadisenin ardından kaçtığını belirten Yücedağ, "İnsanlar huzursuz oldu, sağa sola kaçtı. 3 veya 4 el ateş etti. Hadiseden bir zaman sonra otelden çıkanlar oldu" dedi.

"BİZE 'ÇEKİL' DİYEREK ATEŞ ETTİ"

Selçuk Solmaz ise "Dost otomobilden inip bize 'çekil' diyerek ateş etti. Ondan sonra otomobile binip gitti. Silah ilk başta tutukluk yaptı sonra saydırmaya başladı" ifadelerini kullandı. İHA