Atatürk Havalimanı Dış hatlar terminalinde silah sesleri ve bir patlama sesinin duyulduğu bildiriliyor. Polis canlı bomba ihtimali üzerinde dururken, uçak iniş ve kalkışları durduruldu. Olaydan sonra CNN Türk Televizyonu'na röportaj veren bir görgü tanığı Dış Hatlar Terminali'nde iki patlama gerçekleştiği, canlı bomba olabileceği ve iki patlama ile birlikte 50'ye yakın da silah sesinin duyulduğunu iletti.

CNN Türk Televizyonu'na konuşan görgü tanığı Ercan Ceyhan, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinin otoparkında olduğunu ve aracına bindiği sırada ilk patlama sesinin duyulduğunu söyledi. Görgü tanığı ayrıca 50'ye yakın silah sesi duyduğunu ve patlamanın ardından ikinci bir bombanın daha patladığını ve çok sayıda ambulansın olay yerine geldiğini söyledi. Ayrıca olayların otopark kısmında gerçekleştiğini iddia etti.

BRÜKSEL'DEKİ SALDIRI BENZERİ BİR TERÖR OLAYI
Bir terörist tarafından yapılan saldırıda Brüksel'deki havaalanı saldırısı ile çok benzer bir saldırı olduğu söylenirken DAEŞ ihtimali üzerinde duruluyor. Eylemci'nin kimliğini belirlemeye çalışan terörle mücadele ekipleri tarafından saldırgan etkisiz hale getirdi ve saldırgan olay esnasında yaşamını yitirdiği söyleniyor.

İlerleyen dakikalarda ölü ve yaralı sayısının açıklanacağı söyleniyor. 

PATLAMADAN SONRA İLK GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN

HEM BOMBA HEM TÜFEK İLE HAVALİMANINA GİRMİŞ
Hem canlı bomba hem de kalaşnikof ile etraftaki insanlara ateş açan saldırgan, hem bombaları patlatmak hem de etrafa ateş açmak suretiyle korkunç eylemini gerçekleştirdi. Terörle mücadele ekipleri tarafından hızlıca müdahale edilirken 50 el ateş eden saldırgan orada can verdi. 

DHA: EN AZ 1 ÖLÜ
Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre olay yerinde 1' den fazla cansız bedenin olduğu bildiriliyor.
Olay yerinde çok sayıda yaralının olduğu ve yaralıların Bakırköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

UÇUŞA İZİN VERİLMİYOR
Pist başındaki uçakların dışındaki uçakların uçuşlarına izin verilmiyor.

ÇOK SAYIDA AMBULANS YOLDA
İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki sladırısı sonrasında İstanbul'un çeşitli yerlerinden çok sayıda ambulans havalimanına doğru yola çıktı. 




Detaylar geliyor..