Hadise Eskibağlar Semti Gençlik Merkezi Cadde üzerinde saat 02.30 sıralarında alana geldi. İddialara göre, cadde üzerinde bulunan bir bara girmek isteyen 3 erkek barın kapısına geldi. Bu esnada, kapıda bulunan güvenlik vazifelisi, içeri girmek isteyenlere içeriye 'damsız giriş olmadığını ’ söyleyerek, bireylerin geri çevirdi.

MÜNAZARA ÇIKTI, SİLAHINI ATEŞLEDİ

Ardından misyonlu ve kuşkulular arasında çıkan münazara sırasında bireylerden biri üzerinde bulunan silahı çıkararak kapıda bulunan vazifeliye ateş açtı. Takribî 5 el ateş eden kuşkulular, açılan ateş esnasında bar kapısına çıkan alıcılardan İran tebaalı F.Ş. 29 ve bar güvenliğini bacağından yaraladı. Daha sonra kuşkulu bireyler hadise yerinden kaçtı.

Hadise akabinde bölgeye çok rakamda polis ve 112 Acil Sıhhat takımı sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi ambulans içerisinde yapan sıhhat takımları, bir yaralıyı Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Kurumuna, öteki yaralıyı ise Yunus Emre Devlet Sağlık Kurumuna götürdü.

Öte yandan polis ekipleri kaçan kuşkuluları yapılan geniş çaplı araştırma neticeyi kısa vakitte yakalarken, vakayla alakalı soruşturma başlatıldı. İHA