Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un annesi Çiğdem Simavi, iki doz aşısını olmasına rağmen koronavirüse yakalandı.

Ülkemizde Nisan ayında pik yapan koronavirüs vakaları, hükümetin aldığı tedbirler sayesinde ciddi oranda gerilese de tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Hatta aşınızı olsanız bile titiz davranmaya devam etmelisiniz.

Çünkü bu hastalık, aşısını olanlara da bulaşabiliyor. İşte bunun en son örneği… Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un annesi Çiğdem Simavi'nin, iki doz aşısını olmasına rağmen koronavirüse yakalandığını öğrendim.  Fenerbahçe Başkanı Ali Koç koronavirüse yakalandı! Gözler o fotoğrafa çevrildi

Takriben bir ay Amerika'da kalan, yurda dönüp Göcek'te tekne sezonunu açan Çiğdem Bayan'ın en son yaptırdığı PCR testi artı çıkmış. Çiğdem Hanım, yakınları kadar Amerikan Hastanesi'ne yatırılmış. 

Fazla ciddi bir semptom hissetmese de tedbir amaçlı olarak hastanede gözlem altına alınan 82 yaşındaki Çiğdem Bayan, maalesef koronavirüsü çalışanlarına da bulaştırmış. Aşısını olduğu için olasılıkla pozitif sorun yaşamadan bu illetten kurtulacak olan Çiğdem Simavi'ye ivedi şifalar diliyorum.

Sizlere de aman dikkat diyorum; aşınızı olsanız ve hastalığınızı hafif atlatacağınızı bilseniz bile yakınlarınıza bulaştırabileceğinizi unutmayın.

Bülent Cankurt/Günaydın

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Cigdem-Simavi-asi-olmasina-ragmen-Covid-e-yakalandi/250069