Hadise, 21 Ocak sabahı Seyhan ilçesi Küçükdikili Mahallesi'nde alana geldi. Aralarında uzun zamandır uyumsuzluk bulunan 6 çocuk sahibi Yusuf Aziz Avcı ve Leyla Avcı çifti, müzakereye başladı. Münakaşanın gelişmesi üzerine Yusuf Aziz Avcı, mutfaktan aldığı bıçağı eşinin kalbine ve boğazına sapladı.

esinin-bicaklayarak-olduren-koca-tiras-olurken-yakalandi_9749_dhaphoto2

Kanlar içinde yere yığılan Leyla Avcı, hadise yerinde hayatını yitirdi. Bu sırada konutta bulunan çiftin çocuklarından A.V., koşarak komşularına gidip, destek istedi. İhbar üzerine adrese, polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Yakınları, acı haberle gözyaşı döken Leyla Avcı, yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

esinin-bicaklayarak-olduren-koca-tiras-olurken-yakalandi_9749_dhaphoto3

BERBERDE TUTULDU

Cinayet Ofis Amirliği takımları, hadisenin ardından kaçan Yusuf Aziz Avcı'nın peşine düştü. Şehir genelinde ve etraf şehirlerde arama başlatan polis, Avcı'nın Hatay'ın Erzin'e gittiğini tespit etti. Bunun üzerine araştırmalarını bu bölgede yoğunlaştıran polis, kuşkuluyu bir berberde tıraş olurken tuttu. Nezaretine alınıp, Adana'ya getirilen Avcı, eşini, kendisini kandırdığını düşündüğü için öldürdüğünü söyledi. Harekâtlarının ardından adliyeye sevk edilen Avcı, çıkarıldığı duruşmaca hapsedildi.

esinin-bicaklayarak-olduren-koca-tiras-olurken-yakalandi_9749_dhaphoto4

DHA