AK Parti'nin Antalya yatırımları konusunda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti döneminden önceki CHP belediyesi döneminde 5 yılda toplam 275 Milyon TL yatırım yapıldığını AK Parti Antalya Belediyesinin ise sadece bir organizasyonda 286 Milyon TL yatırım yaptığından bahsetti. 

Verilen vaatlerin ve sözlerin hayata geçirildiğine değinen Ahmet Davutoğlu, çiftçilerden ve KDV düzenlemelerinden bahsetti. Seracıların yüzünü güldüren uygulamaların hayata geçirildiğini ileten ve faizsiz kredi desteği verildiğini vurgulayan Başbakan Davutoğlu, muhalefete yüklenirken "onlar yalan iftira ve tehdit ile meşgulken biz milletimize verdiğimiz sözlerle uğraştık" dedi. 

Antalya'yı bölünmüş yollarla çevre illere bağladıklarını, demirkapı tüneli ile Antalya Konya arasını daha iyi bir yolculuk için yapmaya çalıştıklarını ileten Ahmet Davutoğlu. "Ben ne kadar Konya Milletvekili isem o kadar Antalya Milletvekiliyim!" dedi. 

"Antalya sadece Türkiye'nin değil Dünyanın önde gelen şehirlerinden biri olacak" diye sözlerine devam eden Ahmet Davutoğlu, gelecek nesillerin bizleri bugünlerde yapılan bu güzel yatırımlar ile iyi yad edeceğinin altını çizdi. 

Antalya'ya 14 yılda 17,9 Milyar TL yatırım ve destek sağladıklarını iletel Başbakan Davutoğlu sözü fazla uzatmadan mikrofonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a devretti. 

ANTALYA'DAN CANLI YAYINI AŞAĞIDAN İZLEYEBİLİRSİNİZ