Araç sahibi kişiler detaylı iç temizlik yaptırarak bakımı tercih eder. Çünkü araca bakım yapılmadığında eninde sonunda hem sağlığınıza hem de aracınıza olumsuz etkileriyle karşılaşırsınız. Detaylı iç temizlik haricindeki bakımları da araştırarak aracınızın daha bakımlı ve temiz olmasını sağlayabilirsiniz. Böylece aracınızda arızalanma yaşanmaz ve sağlık sorunlarıyla karşılaşmazsınız.

Araç Seramik Kaplama Nedir?

Diyelim ki aracınıza boya yaptırmayı tercih ettiniz. Bu durumda boyayı korumak için ne yapabilirsiniz? Eğer aklınızda böyle bir soru varsa araç seramik kaplama sizi tatmin edecek bir cevaptır. Çünkü seramik kaplama sayesinde çizik, çatlak ve dökülme gibi problemler engellenir. Böylece aracınızın boyasında da herhangi bir sorun yaşamamış olursunuz. Aracınıza yaptıracağınız en iyi bakımlardan birisi seramik kaplamadır.

Seramik Kaplama Özellikleri Nelerdir?

İnsanlar genelde araç seramik kaplama ile boya korumayı aynı şey olarak değerlendiriyor. Aslına bakılırsa ikisi birbirinden oldukça farklıdır. Seramik kaplamayı temizlenmeyen bir yüzeye sürmek imkânsızdır.

Yani bakım yapılan bir araca ancak seramik kaplama uygulanabilir. Aracınıza bakım yaptırmadan seramik kaplama uygulatırsanız beklenmedik sorunlarla karşılaşırsınız. Boya koruma ise temizleme, parlatma ve koruma işlemlerini içerir.

Seramik Kaplamanın Avantajları

Günümüzde araç kullanan çok sayıda insan kaportada kir ve su birikiminden şikâyetçidir. Fakat araç seramik kaplama sayesinde bu sorun ortadan kalkar. Ayrıca aracınızın boyası daha parlak ve canlı bir görünüme sahip olur. Kaportanızın temizliğini yaparken de eskisi kadar zorlanmanız mümkün olmayacaktır.

Sonax Detaylı İç Temizlik Aşamaları Nelerdir?

Aracınıza detaylı iç temizlik yaptıracaksanız beş aşamadan oluştuğunu bilmelisiniz. Öncelikle kir ve leke temizleme işlemi gerçekleştirilir. Aracınızdaki kir ve lekeler temizlendikten sonra klima kanallarınız temizlenir. Ardından bagajın içi temizlenerek detaylı iç temizlik hizmetine devam edilir. Araç camları temizlendikten sonra son olarak ozonla dezenfekte işlemi uygulanır.

Sonax Detaylı İç Temizlik ve Sterilizasyon Aracınıza Ne Gibi Faydalar Sağlar?

Aracınızın kullanım ömrünün yaptırdığınız detaylı iç temizlik hizmetiyle bağlantılı olduğunu biliyor muydunuz? Aracınıza bakım yaptırdığınız zaman herhangi bir sorun yaşamazsınız. Fakat bakımsız bir araç eninde sonunda arızalanır. Aracınızın başına gelen bu arızalar ömrünün kısalmasına sebep olur. Eğer kısa sürede aracınızın kullanılmaz hâle gelmesini istemiyorsanız detaylı iç temizlik gibi bakımları yaptırmalısınız.

Araç Folyo Kaplama Nedir?

Aracının görünümünden memnun kalmayan kişiler kaportaya müdahale etmemek için araç folyo kaplama hizmetinden yararlanır. Böylece aracınızın rengini ve görünümüyle ilgili herhangi bir şeyi değiştirmek istiyorsanız siz de bu yöntemi uygulayabilirsiniz.

Araç folyo kaplama hizmeti eski dönemlerde sadece ticari araçlar için kullanılırdı. Fakat artık günümüzde en çok tercih edilen hizmetler arasında yerini almıştır.

Araç Folyo Kaplama Neden Yapılır?

Araç folyo kaplamanın bu kadar çok tercih edilmesinin nedenlerinden biri boyama işleminin daha ekonomik hâle gelmesidir. Yani siz araç folyo kaplama hizmetinden yararlandığınızda aracınızı bütçenizi aşmayacak şekilde boyatabilirsiniz. Bunun farkında olan birçok insan artık araç folyo kaplamayı tercih ediyor.

Araştırmalarınız sonucunda folyo kaplamayı iyi yapan firmalar bulma ihtimaliniz oldukça yüksektir. Eğer araştırma yapmazsanız beklentinizin altında bir hizmet alabilirsiniz.

Araç Folyo Kaplama İçin Püf Noktaları Nelerdir?

Son zamanlarda araç kaplama sektöründe firma sayısı giderek artış göstermiştir. Siz de araç kaplama hizmetinden yararlanmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken unsurlar söz konusudur. Öncelikle anlaşmayı düşündüğünüz firma folyo kaplama için kaliteli malzeme kullanmalıdır.

Kaliteli olmayan kaplama ürünleri aracınıza büyük oranda zarar verir. Aracınıza zarar verilmesini istemiyorsanız kalite konusunda titiz davranan araç folyo kaplama firmalarıyla görüşmelisiniz.