Amasya'nın Suluova ilçesinde, serinlemek amacıyla girdikleri baraj gölünde kaybolan benzer aileden 5 kişinin cesedi bulundu. Amasya Valisi Mustafa Masatlı, yaşanan can sıkıcı olayın nasıl gerçekleştiğini anlattı.

Çocuklarının Suluova Derinöz Baraj Gölü'ne düştüğünü gören aile üyelerinden 4'ü suya girdi. Tüm aile üyelerinin suda gözden kaybolduğunu görebilen çevredekiler, güvenlik güçlerine haber verdi.

Baraj gölüne gönderilen AFAD ve Amasya Belediyesi İtfaiyesi Su Altı Arama Kurtarma ekipleri, suda kaybolan 5 kişinin bulunması için egzersiz başlattı.

Alıştırma sonucu önce Elif ve Sultan Cenikli, bir vakit sonradan da Emrullah, Havvanur ve Levent Cenikli'nin cansız bedeni sudan çıkarıldı.

AMASYA VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, üzücü bir durum yaşadıklarını belirterek, "Saat 16.30 sularında Levent Cenikli isimli çocuğumuzun suya düşmesiyle akabinde aile fertlerinden 4 birey de suya giriyor. Sonradan da 5 boğulma olayı gerçekleşti." dedi.

İKİ ACI HABER DAHA

ÖTE TARAFTAN Şanlıurfa'da serinlemek için DSİ’ye ait suluma kanalına giren Zeyat Yüksel (18) ve Mersin'de Göksu Nehri'ne giren Mehmet Keleş, boğularak hayatını kaybetti.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Facia-Ayni-aileden-5-kisi-bogularak-oldu/253108