Gazeteci Şenay Büyükköşdere'nin 'Cüret Et - Sıfırdan Zirveye Bir Şirket Yaratmak kitabı raflarda yerini aldı 

Girişimcilikte başarısızlığın o kadar fazla sebebi olabilir, fakat başarının olmazsa olmaz koşulu ‘meydan okumak’, yani iyi kalpli davranıp harekete dinmek. 

Gazeteci Şenay Büyükköşdere’nin Sosyal Yayınları’ndan meydana çıkan “Cüret Et - Sıfırdan Zirveye Bir Şirket Yartmak” kitabı, girişimci adaylarına bu anlamda örneklerle bir yol haritası sunuyor.

Sıfır noktasından başlayıp zirveye ulaşmış 6 bambaşka girişimcinin çocuklukta günümüze yaşam hikayelerinin yer aldığı kitapta, ‘girişimcilik doğuştan olan gelen bir yetenek midir’, ‘meslek kurarken anapara olmazsa olmaz mı’, ‘rol modelleri ne değin manâlı’ gibi sorulara da yanıtlar aranıyor.

Vestel’in sahibi Ahmet Nazif Engebeli, sportmen meslek adamı Sadettin Saran, Koton markasının yaratıcısı Gülden Yılmaz, Akfen’in sahibi Hamdi Akın, Nef markasının kurucusu Erden Timur ile Opet’in kurucuları Nurten ve Fikret Öztürk’ün yer aldığı ‘Cüret Et - Sıfırdan Zirveye Bir Şirket yaratmak’, kendi işini ayarlamak isteyen girişimci adaylaranın yoluna ışık tutabilecek bir kılavuz niteliğinde.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Gazeteci-Senay-Buyukkosdere-den-girisimcilere-Curet-Et-cagrisi/250913