‘A.F. Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde ziyaretçiler için kurulan aşı standında, randevu almaya lüzum kalmadan Dr. Murat Dilmener Pandemi Hastanesi afiyet ekibi göre 25 Haziran'a dek aşılama yapılabilecek.

İstanbul Akvaryum açıklamasına kadar, A.F. Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bütün dünyayı ve Türkiye’yi etkisi altına alan yeni alıcı koronavirüs (Kovid-19) salgınının önüne geçmek için başlatılan aşı seferberliğine dahil oldu.

Dileyen ziyaretçiler aşı randevusu almadan, bugünden itibaren alışveriş merkezinde kurulan aşı standında, Dr. Murat Dilmener Pandemi Hastanesi sağlık durumu ekibi kadar aşılanabilecek. Aşılama işlemi 25 Haziran'a dek devam edecek.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen A.F. Alışveriş ve Hayat Merkezi Müdürü Mehmet Köklü, şunları açıklama etti:

"Alışveriş merkezimizde kurulan aşı standı, İstanbul'da bir ilk olacak. Bu hizmeti, Dr. Murat Dilmener Pandemi Hastanesi iş birliğinde aşı elde etmek isteyen ziyaretçilerimizin ve çalışanlarımızın ayağına getirebildiğimiz için mutluyuz. Aşılama kampanyamız ile ziyaretçilerimize bu hizmeti, İstanbul’da birincil kere bir alışveriş merkezinde sunulacak. Salgının en başından beri, Sağlık Bakanlığı tarafından zorunlu tutulan tedbirlere ilave olarak kendi bünyemizde de toplum sağlığını korumaya yönelik tüm önlemleri özenle alıyoruz. Ziyaretçilerimiz, 21 Haziran Pazartesi günü itibarıyla beş gün her tarafında alışveriş merkezimize gelip aşılarını olabilecekler. A.F. Alışveriş ve Yaşam Merkezi olarak aşı seferberliğinde de öncü olmaktan mutluluk duyuyoruz."

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Istanbul-da-bir-ilk-AVM-de-asi-standi-kuruldu/252056