İstanbul Beylikdüzü'nde otomobil hırsızlığı yaşandı. Güvenlik kamerasına takılan hırsızlar, polisin titiz çalışmalarından sonra yakalandı.

İstanbul Beylikdüzü'nde park halindeki otomobilleri çalarak sahte plaka takan biri kadın olmak üzere 4 şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalandı. Hırsızların otomobilleri çalma görüntüleri güvenlik kameralarına takıldı.
Görüntülerde, şüpheliler olay yerine bir otomobil ile geliyor. Kısa bir süre sonra hedefteki otomobili çalarak olay yerinden hızlı bir şekilde uzaklaşıyorlar. Görüntüler üzerine harekete geçen  Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipleri, park halindeki otomobili çalan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Otomobilleri çalıp sahte plaka taktıkları tespit edilen şüpheliler yakalandıktan sonra gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda, 2 adet çalıntı oto, 2 çift sahte plaka, 2 adet ruhsatsız tabanca , 7 bin 770 lira nakit para ve 400 Amerikan Doları polis ekipleri tarafından ele geçirildi. İncelemelerde şüphelilerin çok sayıda evde hırsızlık olayına karıştığı da belirlendi. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden  3'ü mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi